CELEBRITIES

Η νοσταλγική throwback φωτογραφία της Michelle Pfeiffer από την περίοδο της εγκυμοσύνης της


The Jennettes

3 Απριλίου 2020

Η νοσταλγική throwback φωτογραφία της Michelle Pfeiffer από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Michelle Pfeiffer έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, όπως ο περισσότερος κόσμος αυτές τις ημέρες, τηρώντας τον αυτοπεριορισμό εν μέσω της πανδημίας.

Ωστόσο, την Πέμπτη η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό μία throwback φωτογραφία στο Instagram, από τότε που ήταν έγκυος, φορώντας μαγιό κι ένα ψάθινο καπέλο. Ο λόγος που προχώρησε σε μια τέτοια δημοσίευση, είναι πως της λείπουν πολύ τα παιδιά της, καθώς δεν μπορεί να τα δει εν μέσω της καραντίνας. 

Η νοσταλγική φωτογραφία, που μας πηγαίνει πίσω στο 1994, είναι από τότε που ήταν έγκυος στον γιο της, τον John Henry, που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, David E. Kelley. Όπως γράφει η ίδια κάτω από το post, "#TBT. 1994. Εγώ, έγκυος. Μου λείπουν τόσο τα παιδιά μου και εύχομαι να ήταν εδώ μαζί μου τώρα". 

Η Pfeiffer έχει μία ακόμη κόρη, την Claudia Rose, την οποία είχε υιοθετήσει πριν γνωρίσει τον 63χρονο Kelley. Ανάμεσα στα σχόλια που ακολούθησαν κάτω από τη δημοσίευση, και εκείνο της Naomi Campell, η οποία έγραψε: "Αυθεντική ομορφιά". 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.