CELEBRITIES

Ο Michael Kors δωρίζει 2 εκ. δολάρια στα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού


The Jennettes

4 Απριλίου 2020

Ο Michael Kors δωρίζει 2 εκ. δολάρια στα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Ο διάσημος σχεδιαστής, Michael Kors αποφάσισε να δώσει 2 εκατομμύρια δολάρια σε οργανισμούς που ασχολούνται με την καταπολέμηση του COVID-19 και την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του label του στο Instagram.

«Έχω περάσει όλη μου τη ζωή στη Νέα Υόρκη, αυτή η πόλη είναι το σπίτι μου εδώ και 40 χρόνια και εδώ έφτιαξα την επιχείρησή μου. Ανάμεσα στα πολλά πράγματα που αγαπώ στη Νέα Υόρκη και τους Νεοϋορκέζους είναι η δύναμη που έχουν στις περιόδους κρίσης. Για μια τόσο μεγάλη πόλη είναι πολύ ισχυρή η έννοια της κοινότητας. Είναι πολύ στενάχωρο να βλέπω όλο αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα μου, που είναι κέντρο της πανδημίας αυτή τη στιγμή, καθώς και τις επιπτώσεις που έχει σε όλο τον κόσμο. Συγχαίρω όλους αυτούς που δουλεύουν στην πρώτη γραμμή και τους ευχαριστώ για την αφοσίωση που δείχνουν στο να βοηθούν τους άλλους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη: Τα πιο εντυπωσιακά looks του Met Gala 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.