CELEBRITIES

Η Hailey Baldwin δηλώνει αισιόδοξη εν μέσω της καραντίνας: «Έχω να νιώσω τόση ευτυχία εδώ και μήνες»


The Jennettes

6 Απριλίου 2020

Η Hailey Baldwin δηλώνει αισιόδοξη εν μέσω της καραντίνας: «Έχω να νιώσω τόση ευτυχία εδώ και μήνες»

Μιλώντας για το πώς βιώνει την κοινωνική απομόνωση μαζί με τον Justin Bieber, η Hailey Baldwin δηλώνει «πιο ευτυχισμένη και παραγωγική από ποτέ».

Σε ένα Instagram live που έκανε η ίδια την Παρασκευή, μίλησε για τις στιγμές που περνά το ζευγάρι στον Καναδά εν μέσω της καραντίνας, αλλά και για το πώς βιώνει όλη αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία.

Συγκεκριμένα, η Hailey Baldwin μοιράστηκε με το κοινό τις εξής σκέψεις: «Πίστευα ότι όλη αυτή η δοκιμασία θα μου προκαλούσε πολύ άγχος και πράγματι μου δημιουργεί λίγο. Όμως, μου διδάσκει καθημερινά ότι η απλότητα στη ζωή και η αληθινή επικοινωνία με τους ανθρώπους μας μπορούν να με κάνουν αληθινά ευτυχισμένη. Για την ακρίβεια, έχω να νιώσω εδώ και πολλούς μήνες τέτοια χαρά. Νιώθω ότι έχω ξαναβρεί και επανασυνδεθεί με τον εαυτό μου και αυτό ήταν κάτι που απροσδόκητα με έφερε πιο κοντά στην ευτυχία. Είμαστε πολύ τυχεροί που υπάρχει αρκετός χώρος γύρω μας για να περπατάμε και να είμαστε σε κίνηση. Ορκίζομαι ότι έχω κάνει πολλά περισσότερα πράγματα μέσα στην καραντίνα απ΄ότι μέσα σε έναν χρόνο».

Ίσως, η αισιόδοξη στάση της Balwin να οφείλεται στο γεγονός ότι εκείνη και ο Bieber έχουν πολλές ασχολίες ακόμη και αυτό το διάστημα, όπως είναι να παίρνουν τη βάρκα τους και να κάνουν βόλτες γύρω από την πολυτελή έπαυλή τους!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.