CELEBRITIES

Ο Paul Walker σε ένα αδημοσίευτο μέχρι σήμερα video από την κόρη του, Meadow


The Jennettes

8 Απριλίου 2020

Ο Paul Walker σε ένα αδημοσίευτο μέχρι σήμερα video από την κόρη του, Meadow

Η κόρη του αδικοχαμένου Paul Walker, Meadow Walker μοιράστηκε πριν λίγες ώρες ένα συγκινητικό video με τον μπαμπά της, που δεν έχει ξαναβγεί στη δημοσιότητα. Όπως είπε μάλιστα η 21χρονη Meadow, δεν πίστευε ποτέ ότι θα κοινοποιούσε το ιδιαίτερο στιγμιότυπο από την έκπληξη που είχε κάνει πριν χρόνια για τα γενέθλια του Paul Walker.

Όπως δήλωσε όμως η ίδια, ένιωσε "ότι ήταν σωστό" να το κάνει. Η Meadow φωνάζει "Γεια!" στον μπαμπά της, ανοίγοντας την πόρτα, ενώ εκείνος πιάνει την καρδιά του από τον αιφνιδιασμό. Οι δυο τους πέφτουν στο κρεβάτι και λύνονται στα γέλια ενώ ακολουθεί μια μεγάλη αγκαλιά.

Όπως έγραψε στη λεζάντα κάτω από το post, "Δεν πίστευα ποτέ ότι θα το κοινοποιούσα. Αλλά ένιωσα ότι έπρεπε. Να είσαι καλά, σε αγαπώ, Μείνε ασφαλής". Ο αγαπημένος Paul Walker έφυγε από τη ζωή σε αυτοκινητιστικό μόλις λίγες εβδομάδες μετά τα 15α γενέθλια της Meadow τον Νοέμβριο του 2013 στα 40 του.

Η Meadow έχει κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του Walker μέσα από την ίδρυση του Paul Walker Foundation και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο οργανισμός παρέχει γεύματα σε παιδιά κατά τη διάρκεια της διάρκεια της πανδημίας του Covid- 19 σε συνεργασία με το Regional Food Bank του Los Angeles.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ paulwalker

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.