CELEBRITIES

Κορωνοϊός: O Stephen King ζητά συγγνώμη που ο κόσμος νιώθει πως πρωταγωνιστεί σε μυθιστόρημά του


The Jennettes

10 Απριλίου 2020

Κορωνοϊός: O Stephen King ζητά συγγνώμη που ο κόσμος νιώθει πως πρωταγωνιστεί σε μυθιστόρημά του

Στο μυθιστόρημά του “The Stand” το 1978, ο Stephen King έγραφε για μια πανδημία που είχε καταστρέψει όλο τον πληθυσμό της γης.

Και ο ίδιος καταλαβαίνει απόλυτα τι εννοούν οι fans του όταν λένε πως νιώθουν με τον κορωνοϊό σαν να έχουν εγκλωβιστεί μέσα σε μια απ’ τις πιο τρομακτικές του ιστορίες. «Συνεχίζω να ακούω ανθρώπους να λένε: "Είναι σαν να ζούμε σε μια ιστορία του Stephen King". Και η μόνη μου απάντηση σε αυτό είναι, “Λυπάμαι”».

Μια πανδημία όπως ο COVID-19 ήταν "μοιραίο να συμβεί", λέει ο Stephen King και εξηγεί: «Δεν υπήρχε ποτέ καμία αμφιβολία ότι στην κοινωνία μας, όπου το ταξίδι είναι βασικό στοιχείο της καθημερινής ζωής, αργά ή γρήγορα, θα υπήρχε ένας ιός που επρόκειτο να επικοινωνήσει με το ευρύ κοινό».

Θυμίζουμε ότι ο συγγραφέας πριν από περίπου 2 μήνες είχε ανακοινώσει μέσω Twitter ότι αποχωρεί απ’ το Facebook γιατί δεν νιώθει άνετα με τις ψευδείς πληροφορίες που αναπαράγονται μέσω των πολιτικών διαφημίσεων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.