CELEBRITIES

Η Charlize Theron δωρίζει 1εκ. δολάρια για να βοηθήσει τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό


The Jennettes

25 Απριλίου 2020

Η Charlize Theron δωρίζει 1εκ. δολάρια για να βοηθήσει τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό

Η Charlize Theron ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει ένα εκατομμύριο δολάρια σε δράσεις ενίσχυσης όσων πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού, με το ποσό των 500.000 δολαρίων να διοχετεύεται σε καμπάνια για την καταπολέμηση της βίας.


Μέσω Instagram, η 44χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κοινοποίησε λεπτομέρειες της εκστρατείας «Together For Her» που υλοποιείται σε συνεργασία με την οργάνωση που έχει ιδρύσει, «The Charlize Theron Africa Outreach Project».

«Στη διάρκεια αυτής της παγκόσμιας, άνευ προηγουμένου κρίσης, μας ζητούν να παραμείνουμε στην ασφάλεια των σπιτιών μας. Τι γίνεται όμως αν τα σπίτια μας δεν είναι ασφαλή; Για εκατομμύρια γυναίκες και παιδιά σε όλο τον κόσμο, η απομόνωση με τον δυνάστη τους μπορεί να είναι επικίνδυνη. Γι αυτό σε υποστήριξη του παγκόσμιου αγώνα ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία κατά τη διάρκεια της κρίσης # covid19, η @ctaop και εγώ ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την CARE και το Entertainment Industry Foundation στην καμπάνια #TogetherForHer» αναφέρει η ίδια.

Δείτε ακόμη: Οι καλύτερες εμφανίσεις στο red carpet των Golden Globes 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.