CELEBRITIES

Michelle Obama: «Είναι σημαντικό να συνεχίζουμε να επικοινωνούμε με τους ανθρώπους για τους οποίους νοιαζόμαστε»


The Jennettes

25 Απριλίου 2020

Michelle Obama: «Είναι σημαντικό να συνεχίζουμε να επικοινωνούμε με τους ανθρώπους για τους οποίους νοιαζόμαστε»

Η Michelle Obama ανέβασε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία όπου τη βλέπουμε με τη μητέρα της, Marian και στέλνει το δικό της μήνυμα για την ανάγκη της επικοινωνίας εν μέσω πανδημίας.

Η πρώην Πρώτη Κυρία είπε ότι, όταν μιλάει με τη μητέρα της αισθάνεται πολύ καλύτερα και παροτρύνει τους followers της να επικοινωνούν με κάθε τρόπο με τους αγαπημένους τους, με μια κλήση αλλά και με ένα απλό και σύντομο μήνυμα.

«Ύστερα από μερικές εβδομάδες που είμαστε μακριά ο ένας από τον άλλον, είναι σημαντικό να συνεχίζουμε να επικοινωνούμε με τους ανθρώπους για τους οποίους νοιαζόμαστε, τους φίλους, τους γείτονες, τους παππούδες και όποιον γνωρίζουμε ότι μένει σπίτι μόνος του αυτήν την περίοδο. Ένα απλό μήνυμα, μια γρήγορη κλήση μπορούν να κάνουν κάποιον να καταλάβει ότι δεν είναι μόνοι τους. Και αυτό λειτουργεί αμφίδρομα. Για μένα, η απλή κίνηση να επικοινωνώ με τους αγαπημένους μου, ειδικά με τη μητέρα μου, πάντα με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα. Ακόμα και το πιο μικρό πράγμα, όπως το να προγραμματίζετε μια κλήση για την ίδια ώρα κάθε εβδομάδα και οι συζητήσεις σχετικά με τις πιο πρόσφατες οδηγίες ασφαλείας, μπορούν να μας βοηθήσουν όλους να παραμείνουμε υγιείς και ενωμένοι. Σε όλο αυτό παραμένουμε ενωμένοι και ενωμένοι θα το ξεπεράσουμε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη:OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.