CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry θα εμφανιστεί σε κανάλι την Πρωτομαγιά σε επετειακό παιδικό πρόγραμμα


The Jennettes

29 Απριλίου 2020

Ο πρίγκιπας Harry θα εμφανιστεί σε κανάλι την Πρωτομαγιά σε επετειακό παιδικό πρόγραμμα

Στον «Τόμας το τρενάκι», με αφορμή τη συμπλήρωση 75 χρόνων από την κυκλοφορία του βιβλίου, από το οποίο προέκυψε και η σειρά, ο πρίγκιπας Harry έκανε την εισαγωγή, την οποία και θα δούμε στο Netflix την Πρωτομαγιά.

Το επεισόδιο που θα προλογίσει ο Harry έχει τίτλο «η βασιλική μηχανή» και σε αυτό εμφανίζεται τόσο ο πατέρας του Κάρολος, όσο και η γιαγιά του, η Βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ, ως χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων. Η ιστορία πηγαίνει πίσω στην εποχή που ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν ακόμη παιδί με τον πρωταγωνιστή του παιδικού προγράμματος να φτάνει στο ανάκτορο του παλατιού για να παρασημοφορηθεί. 

«Το παιδικό πρόγραμμα υπήρξε μια οικεία εικόνα για πολλές οικογένειες τα τελευταία 75 χρόνια - διασκεδάζοντας, εκπαιδεύοντας και εμπνέοντας παιδιά για σημαντικά θέματα μέσα από συναρπαστικές ιστορίες και χαρακτήρες», λέει ο πρίγκιπας Harry. «Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από τον Τόμας το τρενάκι και από το πώς μεταφέρεται σε νέα μέρη με τις περιπέτειές του» πρόσθεσε.

Δείτε ακόμη: Τα πιο εντυπωσιακά looks του Met Gala 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.