CELEBRITIES

Εικονολήπτης που είχε δουλέψει με τη Meghan Markle μιλά για τον χαρακτήρα της: «Νόμιζε πως ήταν μια ντίβα»


The Jennettes

6 Μαΐου 2020

Εικονολήπτης που είχε δουλέψει με τη Meghan Markle μιλά για τον χαρακτήρα της: «Νόμιζε πως ήταν μια ντίβα»

Χαρακτηρίζοντας τη Meghan Markle «ιδιότροπη», ο καμεραμάν, που είχε συνεργαστεί με τη δούκισσα, θέλει να παραμείνει ανώνυμος γιατί εξακολουθεί να εργάζεται στην βιομηχανία του κινηματογράφου. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο πώς ήταν η Δούκισσα του Sussex, όταν εργάστηκε σε ένα διαφημιστικό με την ίδια στο Τορόντο του Καναδά, την περίοδο που έπαιζε στη σειρά Suits.

«Νόμιζε πως ήταν μια ντίβα», είπε χαρακτηριστικά. «Μου έλεγε ο κόσμος “ετοιμάσου γιατί είναι ιδιότροπη”. Την αποκαλούσαν “η πριγκίπισσα”» τόνισε. «Όταν την είδα, την στιγμή που έφτασε, δεν ήξερα καν ποια ήταν αλλά φερόταν σαν να ήταν ντίβα. Ήταν η στάση της, ο τρόπος που μιλούσε στους ανθρώπους, οι κανόνες. Ήρθε, φορώντας ένα καπέλο του μπέιζμπολ, κρύβοντας το πρόσωπό της και είχε το κεφάλι της, κατεβασμένο, καθώς προχωρούσε προς την αίθουσα του μακιγιάζ. Ήταν σαν να είχε καταφθάσει μια μεγάλη ντίβα και δεν ήθελε να την δουν οι άνθρωποι. Δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου. Όλοι σκέφτονταν “φέρεται σαν να είναι καμιά διάσημη ηθοποιός”. Αλλά ήταν σαν μια καρικατούρα που υποδύεται την σούπερ σταρ».

Και συνεχίζει: «Άσκησε βέτο από την αρχή, ότι θα έπρεπε να εγκρίνει τα πάντα. Αλλά ήταν πολύ καλή στη δουλειά της. Μόλις έλεγες, “πάμε”, ήξερε πώς να κάνει την δουλειά της. Αλλά μόλις έκλειναν οι κάμερες, δεν ήταν το πιο φιλικό άτομο. Υπήρχαν όλες αυτές οι απαιτήσεις – να υπάρχουν συγκεκριμένα είδη λουλουδιών, να μην υπάρξουν πλάνα της την ώρα που βάφεται, να υπάρχει μια συγκεκριμένη μάρκα σαμπάνιας στο γύρισμα. Έπρεπε να ζητήσεις άδεια για να τραβήξεις το οτιδήποτε. Είναι το αφεντικό. Ένιωθες σαν να περπατούσες ξυπόλητος επάνω σε κοχύλια. Είχε μια ομάδα μαζί της, τον μακιγιέρ της και τον εκδότη της, Ήταν μια κλίκα, κοιτούσαν τους άλλους ανθρώπους και γελούσαν μαζί τους».

Όσο συνεχιζόταν το γύρισμα, η στάση και η συμπεριφορά της Meghan Markle δεν βελτιωνόταν. «Κανονικά, όταν προτείνεις πράγματα σε ένα γύρισμα, ο ηθοποιός δεν έρχεται σε σύγκρουση μαζί σου. Συνήθως λένε “θα το δοκιμάσω”. Αλλά, εκείνη είχε τις δικές της ιδέες. Εσύ είσαι ηθοποιός και εγώ είμαι ο σκηνοθέτης, άσε με να κάνω την δουλειά μου». Όπως λέει κάποια στιγμή, παρατήρησε ότι η Markle ακουγόταν σαν να χρειαζόταν να πιει κάτι, οπότε της πρότεινε να πιει μια γουλιά νερό και να συνεχίσουν μετά την λήψη, αλλά εκείνη αρνήθηκε, λέγοντας ότι δεν «ήθελε να ακούγεται σαν ρομπότ».

«Ο συνάδελφός μου, μου είπε ότι σε ένα σημείο άρχισε να τραβά πλάνα από τα πόδια της, θέλοντας να έχει κάποιο συμπληρωματικό υλικό – δεν θυμάμαι εάν μου είχαν πει εκ τον προτέρων αν έπρεπε ή όχι – αλλά κατάλαβα πολύ καλά ότι μισεί τα πόδια της. Όταν λοιπόν το έκανε αυτό, τον κοίταξαν σαν να του έλεγαν “τι στο διάολο κάνεις εκεί” και του είπαν “τελείωσες για σήμερα”. Εγώ του απάντησα πως μάλλον είναι η τελευταία φορά που την βλέπουμε. Και μετά μάθαμε ότι άρχισε να βγαίνει με τον πρίγκιπα Harry».

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.