CELEBRITIES

Η Katy Perry αποκαλύπτει μέσα από ένα crop top την προχωρημένη της εγκυμοσύνη σε ένα αξιολάτρευτο video


The Jennettes

7 Μαΐου 2020

Η Katy Perry αποκαλύπτει μέσα από ένα crop top την προχωρημένη της εγκυμοσύνη σε ένα αξιολάτρευτο video

Στα πλαίσια ενός πρόσφατου live με την τραγουδίστρια Cyn, η Katy Perry έκανε έκπληξη στους θαυμαστές της, γυρνώντας την κάμερα προς το μέρος της και δείχνοντας πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της.

Φυσικά, ο ερχομός του πρώτου της μωρού με τον Orlando Bloom είναι ήδη κάτι που είναι ήδη γνωστό, αλλά η τραγουδίστρια θέλησε να ενημερώσει τους fans της σχετικά με την πορεία της εγκυμοσύνης της.

"Αυτή είμαι εγώ! Όλο και περισσότερο φουσκώνω", ακούγεται να λέει η αγαπημένη star ενώ ξαφνικά αποκαλύπτει μέσα από ένα crop top, τη φουσκωμένη της κοιλιά! "Δεν μπορείτε να το δείτε αλλά αν γυρίσω στο πλάι, μπορείτε να καταλάβετε κι εσείς ότι καταφθάνει", ενώ η Cyn τη ρωτάει στη συνέχεια, "εάν κλωτσάει πολύ". Όπως δήλωσε η Katy Perry, για τη μικρή που ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο, "Έχει αρχίσει τη φλυαρία"!

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο Orlando Bloom αναμένεται να παντρευτούν κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο χρόνο και η μικρή που θα γεννηθεί "φλύαρη", θα φέρει αναμφίβολα ένα μεγάλο κομμάτι ευτυχίας στη ζωή του ζευγαριού. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS