CELEBRITIES

5 διαχρονικά tips ομορφιάς από τη Megan Fox, που σήμερα γίνεται 34


The Jennettes

16 Μαΐου 2020

5 διαχρονικά tips ομορφιάς από τη Megan Fox, που σήμερα γίνεται 34

Η Megan Fox είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές stars του Hollywood και το στιλ και η ομορφιά της αποτελούν έμπνευση για κάθε γυναίκα.

Η λαμπερή ηθοποιός και μοντέλο σήμερα γίνεται 34 ετών και με αφορμή τα γενέθλιά της αξίζει να ανατρέξουμε στα 5 κυριότερα μυστικά ομορφιάς της, που μπορούμε να τα υιοθετήσουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα. 

1. Η αρχή της κομψότητας κρύβεται πίσω από το "απλό hairstyle"

Ο νούμερο ένα κανόνας που εφαρμόζει η Megan, είναι η απλότητα στα μαλλιά της. Στην πραγματικότητα, το hairstyle της παραμένει ίδιο εδώ και χρόνια, καθώς τα μαύρα μαλλιά της ταιριάζουν απόλυτα, εναρμονίζονται με το χρώμα του δέρματός της και πηγαίνουν πολύ με το make up που επιλέγει κάθε φορά για το πρόσωπό της.

Ακόμη και στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, δεν επιλέγει ποτέ τα υπερβολικά χτενίσματα, καθώς γνωρίζει καλά πως η μυστική συνταγή ομορφιάς κάθε γυναίκας ξεκινάει από την απλότητα. 

2. Η μυστική δύναμη του κόκκινου κραγιόν

Απαραίτητο προϊόν ομορφιάς για κάθε γυναίκα αποτελεί το κόκκινο κραγιόν και η Megan Fox έχει βρει τη σωστή απόχρωση που αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

Δείχνοντας glamorous και άκρως θηλυκό επάνω της, το κόκκινο είναι ένα από τα πιο ελκυστικά και δυνατά της όπλα. 

3. Retro style για δυναμικές εμφανίσεις

Το retro style είναι μία από τις τάσεις που επιστρέφουν κατά καιρούς στη βιομηχανία της μόδας, αν και θα λέγαμε πως τάσσεται στη σφαίρα της διαχρονικότητας.

Η Megan γνωρίζει καλά πώς να κάνει επιτυχημένες ρετρό εμφανίσεις ενώ πολλές φορές, επιλέγει κυματιστά haistyle από τη δεκαετία του 1960, που συμπληρώνουν υπέροχα τις διακριτικές αλλά ταυτόχρονα, κομψές εμφανίσεις της. 

4. Η κορνίζα του προσώπου... τα καλοσχηματισμένα φρύδια

Τα φρύδια είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ομορφιά και την παρουσία μίας γυναίκας. Ακόμη κι όταν δεν έχει ίχνος μακιγιάζ επάνω της, η αγαπημένη ηθοποιός φροντίζει να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της μέσα από τα καλοσχηματισμένα και περιποιημένα φρύδια της.

Και γνωρίζουμε καλά, πως ακόμη και το πιο σωστό μακιγιάζ μπορεί να χαλάσει εάν η κορνίζα του προσώπου μας δεν δείχνει, όπως πρέπει.

5. To ευφυές κόλπο πίσω από το χαμόγελο

Το χαμόγελο αφοπλίζει και είναι το δυνατό χαρτί κάθε γυναίκας αρκεί να ξέρει τις κατάλληλες τεχνικές ώστε να φωτίζεται περισσότερο.

Η Megan Fox έχει βρει το ιδανικό χαμόγελο για τις φωτογραφικές λήψεις και αυτό θυμίζει ένα ελαφρύ μειδίαμα. Δεν είναι μόνο το χαμόγελο ωστόσο, που την κάνει αφοπλιστική αλλά το σύνολο των beauty tips, που ακολουθεί ευλαβικά κι εμείς μπορούμε να αντιγράψουμε πιστά στην καθημερινότητά μας. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS