CELEBRITIES

Harry- Meghan: Δίνουν 18.000 λίρες τον μήνα για να ξεπληρώσουν το Frogmore Cottage


The Jennettes

19 Μαΐου 2020

Harry- Meghan: Δίνουν 18.000 λίρες τον μήνα για να ξεπληρώσουν το Frogmore Cottage

To Frogmore Cottage είναι γνωστό πως είναι η οικία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στη Βρετανία.

Το ζευγάρι μάλιστα, είχε συμφωνήσει να πληρώσει τον λογαριασμό για την ανακαίνιση που είχε γίνει σε αυτό, στο πλαίσιο της συμφωνίας που έκαναν με το Buckingham τον Ιανουάριο, όταν πήραν την απόφαση να αποσυρθούν από τα βασιλικά καθήκοντά τους.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν ξεκινήσει να πληρώνουν σε δόσεις το κόστος της ανακαίνισης του, δίνοντας 18.000 λίρες τον μήνα, ενώ υπολογίζεται ότι θα χρειαστούν πάνω από 10 χρόνια για να το αποπληρώσουν. Για την ακρίβεια, η αποπληρωμή των 2,4 εκατομμυρίων λιρών, που ήταν το συνολικό κόστος της ανακαίνισης, θα απαιτήσει 11 χρόνια, χωρίς να υπολογίζεται το ποσό του ενοικίου και οι τόκοι.

Η ανακαίνιση κόστισε το τεράστιο αυτό ποσό, που αντλήθηκε από κονδύλι για τη βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό το συνολικό κόστος να είναι υψηλότερο, καθώς σε αυτά τα στοιχεία δεν συμπεριλαμβάνονταν εργασίες που ξεκίνησαν το επόμενο οικονομικό έτος.

Το Frogmore Cottage βρίσκεται στο Home Park, κοντά στο κάστρο Windsor. Η βασίλισσα Ελισάβετ το είχε παραχωρήσει ως δώρο γάμου, όπου ήταν χωρισμένο σε πέντε οικίες για το προσωπικό. Ωστόσο, πλέον είναι διαμορφωμένο ως μια οικία μετά την ανακαίνιση. 

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.