CELEBRITIES

H Μeghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν επέτειο: To album με τις πιο iconic στιγμές του ζευγαριού


19 Μαΐου 2020

H Μeghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν επέτειο: To album με τις πιο iconic στιγμές του ζευγαριού

Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για το βασιλικό ζεύγος Meghan Markle και prince Harry. Σηματοδοτεί τη δεύτερη επέτειο τους, μετά τη μεγάλη τελετή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor.

Ως ο πρώτος βασιλικός γάμος σε επτά χρόνια, στις 19 Μαΐου 2018, 29 εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ και σχεδόν 18 εκατομμύρια στο Ηνωμένο Βασίλειο σταμάτησαν αυτό που έκαναν για να παρακολουθήσουν τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex να δηλώνουν αμοιβαία αγάπη σε μια ρομαντική τελετή μπροστά σε όλο τον κόσμο.

Από την αρχή της σχέσης τους, την επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα, τις δημόσιες εμφανίσεις τους αλλά και μέχρι την ημέρα που πήραν την απόφαση της παραίτησης από βασιλικά τους καθήκοντα, δέχτηκαν έντονη κριτική και σχόλια. Ακόμα και σήμερα, που έχουν πλέον μετακομίσει μόνιμα στον Καναδά, μαζί με τον γιο τους Archie, η ζωή τους δεν αφήνει αδιάφορα τα media και τους βασιλικούς αναλυτές.

Δείτε το album με τις πιο iconic στιγμές του ζευγαριού:

Πηγή φωτογραφιών: Getty/Ideal Image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.