CELEBRITIES

Ο γιος της Julianne Moore αποφοίτησε και η ίδια νιώθει λυπημένη που δεν μπορεί να το γιορτάσει μαζί του λόγω της καραντίνας


The Jennettes

20 Μαΐου 2020

Ο γιος της Julianne Moore αποφοίτησε και η ίδια νιώθει λυπημένη που δεν μπορεί να το γιορτάσει μαζί του λόγω της καραντίνας

Ο γιος της διάσημης ηθοποιού, Julianne Moore, αποφοίτησε από το Davidson College και οι γονείς του είναι πολύ περήφανοι γι’ αυτόν.

Ο 25χρονος, Cal, τελείωσε με επιτυχία τις σπουδές του στο Κολλέγιο, όμως λόγω του lockdown που επικρατεί στις ΗΠΑ, δεν μπόρεσε να το γιορτάσει όπως θα ήθελε και εκείνος και οι γονείς του. Η Julianne Moore δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία του γιου της, ο οποίος αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο και η ηθοποιός συγκίνησε με τα λόγια της καθώς λόγω του κορωνοϊού δεν κατάφερε να είναι στο πλευρό του για την σπουδαία αυτή μέρα.

https://instagram.com/p/CAS48KKjoXG

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Bart Frendlich, από το 2003. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο παιδιά, τον 22χρονο Cal και την 18χρονη Liv.

Δείτε ακόμη: Τα πιο εντυπωσιακά looks του Met Gala 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.