CELEBRITIES

Ο Woody Allen μεταμορφώθηκε μετά τον γάμο με την υιοθετημένη κόρη της πρώην του και εξηγεί το γιατί


The Jennettes

26 Μαΐου 2020

Ο Woody Allen μεταμορφώθηκε μετά τον γάμο με την υιοθετημένη κόρη της πρώην του και εξηγεί το γιατί

Ο Woody Allen είναι παντρεμένος με την Soon-Yi , την οποία παντρεύτηκε πριν από 22 χρόνια αλλά αυτός ο γάμος έκρυβε μια πολύ ιδιαίτερη ιστορία από πίσω. Ο 84χρονος σκηνοθέτης μίλησε στη βρετανική Mail on Sunday και αποκάλυψε πώς βιώνει το γάμο του με την 49χρονη σύντροφό του.

Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης παντρεύτηκε την κατά 35 χρόνια μικρότερη, θετή του κόρη Soon-Yi που είχε υιοθετήσει η πρώην γυναίκα του, Mia Farrow.

O ίδιος σήμερα αποκαλύπτει:

«Το παραδέχομαι, δεν έβγαζε νόημα όταν ξεκίνησε η σχέση μας. Απ' έξω φαινόμασταν ένα παράλογο ζευγάρι. Ήμουν πολύ μεγαλύτερος και εκείνη ήταν ένα υιοθετημένο παιδί»

«Στους έξω φαινόταν σαν κατάσταση εκμετάλλευσης- πως θα την εκμεταλλευόμουν ως μεγαλύτερο αρσενικό και πως εκείνη θα έκανε το ίδιο για ό,τι ήμουν εγώ. Αλλά δεν ήταν έτσι. Στο παρελθόν, είχα βγει με ηθοποιούς, αλλά για έναν ανεξήγητο λόγο, με την Σουν-Γι λειτούργησε».

jenny.gr

Μάλιστα αποκαλύπτει ότι μπορεί να έχουν διαφορετικά hobbies αλλά αυτό δεν τον ενοχλεί.  «Δεν της αρέσει πολύ η τζαζ ή τα αθλήματα και σε εμένα δεν αρέσουν μερικά τηλεοπτικά σόου που παρακολουθεί. Αλλά συμφωνούμε στα σημαντικά, την ανατροφή των παιδιών, πού να ζούμε και πώς να συμπεριφερόμαστε ο ένας στον άλλον».

 «Μαζί υιοθετήσαμε δυο παιδιά. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να είμαι πατέρας. Διασκεδάσαμε πολύ. Και τα δυο κορίτσια πηγαίνουν σήμερα κολέγιο, το ένα στην Καλιφόρνια το άλλο σε Σχολή Καλών Τεχνών της Νέας Υόρκης.

jenny.gr

Τέλος, τονίζει ότι η σύντροφός του έχει καταφέρει να τον κάνει πιο κοινωνικό αφού πλέον βγαίνει τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα. Απολαμβάνει το γάμο του και αισθάνεται πιο ήρεμος από ποτέ.

Φωτογραφίες: Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.