CELEBRITIES

Το ηχηρό μήνυμα της Lady Gaga για τη δολοφονία του George Floyd και το "παγκόσμιο όραμα" που βλέπει μέσα από τα κινήματα


The Jennettes

4 Ιουνίου 2020

Το ηχηρό μήνυμα της Lady Gaga για τη δολοφονία του George Floyd και το "παγκόσμιο όραμα" που βλέπει μέσα από τα κινήματα

H Lady Gaga είναι μία από τις celebrities που πήρε θέση απέναντι στο τραγικό συμβάν της δολοφονίας του George Floyd. Η 34χρονη τραγουδίστρια τάσσεται υπέρ όσων δεν διστάζουν να στείλουν ηχηρή μηνύματα κατά της αστυνομικής βίας αυτές τις ημέρες. 

Η Lady Gaga δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο οργανώσεις, στις οποίες η ίδια έχει κάνει σημαντικές δωρεές. "Για  μία ακόμη φορά, γινόμαστε μάρτυρες των αδιάσειστων στοιχείων της αστυνομικής βίας και των ρατσιστικών προκαταλήψεων των κατηγορουμένων", σημειώνει μεταξύ άλλων η star, ενώ συνεχίζει: "Εύχομαι για τις οικογένειες των μαύρων θυμάτων, να βρουν σύντομα τη δικαιοσύνη και να επουλωθούν oι πληγές τους κάποια μέρα αν και κανείς δεν μπορεί να τους εγγυηθεί κάτι τέτοιο".

https://instagram.com/p/CBAF5NyFQVP/

"Συγχαίρω όλους τους γενναίους πολίτες αυτής της χώρας που δεν διστάζουν να μιλήσουν ανοιχτά για το θέμα και υποστηρίζω τις ανυπεράσπιστες φωνές της Μαύρης κοινότητας. Εύχομαι οι φωνές τους να ακουστούν δυνατά και καθαρά και πρέπει να ξέρουν ότι εισπράττουν αγάπη και η φωνή τους ενισχύεται από τους συμμάχους τους. Ξέρω ότι γνωρίζετε πόσο πολύ πιστεύω στις πράξεις καλοσύνης. Το πνεύμα αυτού του κινήματος προέρχεται από ένα παγκόσμιο όραμα καλοσύνης". 

Η ίδια παράλληλα, ενθάρρυνε τους fans της να ενημερωθούν για τον χαρακτήρα του κινήματος και να συμμετάσχουν ενεργά, καθώς όπως η ίδια τονίζει, "Black Lives Matter". Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγες ημέρες, η Gaga είχε αποκαλέσει τον Donald Trump "ρατσιστή", αποδίδοντάς του και άλλους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, που προέκυψαν από την έλλειψη ενεργούς δράσης του. 

Δείτε ακόμη: Οι πιο extreme εμφανίσεις της Lady Gaga 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS