Η Jessica Alba μιλά στα παιδιά της για τον ρατσισμό και συγκινεί με τον λόγο της

The Jennettes
Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020

Η διάσημη ηθοποιός, Jessica Alba, σε πρόσφατη συνέντευξή της, αναφέρθηκε στον ρατσισμό και τη φλεγόμενη κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ.

Τόνισε το χάος που έχει προκληθεί, μετά και τη δολοφονία του George Floyd, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει τη σημασία της εκπαίδευσης των παιδιών από μικρή ηλικία επί του θέματος.

«Από την πρώτη μέρα, ήθελα να αποδείξω ότι στο Hollywood μπορείς να είσαι κορίτσι από το Μεξικό και ότι μπορείς να είσαι και το κορίτσι της διπλανής πόρτας» λέει η ηθοποιός. «Πολεμούσα πάντα ενάντια στα στίγματα και τα στερεότυπα», συνέχισε.

Τώρα μεγαλώνει τα τρία παιδιά της με τον Cash Warren και η Alba είναι επίσης ανοιχτή και ειλικρινής μαζί τους όταν πρόκειται για τις διακρίσεις και τον ρατσισμό που μπορεί να συναντήσουν, ενώ δεν παρέλειψε να τους αναφέρει τα πάντα σχετικά με την τρέχουσα κρίση που επικρατεί λόγω της δολοφονίας του George Floyd.

«Όταν βλέπω όλη τη μισητή, ρατσιστική συμπεριφορά που επικρατεί, συνειδητοποιώ τι πραγματικά έχει σημασία», λέει. "Οι Honor και Haven είναι online περισσότερο από ποτέ, οπότε είναι εκτεθειμένα σε αυτό. Και τα παιδιά μου είναι μελαμψά και από το Μεξικό, οπότε υπάρχει μία σύνδεση με αυτό που συμβαίνει». Η Alba πιστεύει ότι η γενιά των παιδιών της θα δημιουργήσει την αλλαγή, αλλά προσθέτει, «Δεν θα συμβεί σύντομα και είναι τόσο καταστροφικό. Είναι ένας συστημικός ρατσισμός που βρίσκεται στις φλέβες του συστήματος της ποινικής δικαιοσύνης. Απλώς δημιουργήθηκε για να καταπιέζει τους ανθρώπους διαφορετικού χρώματος».

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου