CELEBRITIES

heads_together: Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton στηρίζουν ενεργά το #BlackLivesMatter


The Jennettes

5 Ιουνίου 2020

heads_together: Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton στηρίζουν ενεργά το #BlackLivesMatter

Ανάμεσα στις διαδηλώσεις που γίνονται σε όλο τον κόσμο για τη δολοφονία του George Floyd, όλο και περισσότερος κόσμος συμμετέχει ενεργά με αναρτήσεις στο Instagram, στέλνοντας μηνύματα συμπαράστασης. 

Ανάμεσά τους, και η βασιλική οικογένεια, η οποία παίρνει θέση μέσα από τα social media υπέρ του κινήματος Black Lives Matter. Ειδικότερα, μέσω της πλατφόρμας heads_together για την ενίσχυση της ψυχικής υγείας, που έχουν ιδρύσει η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William μαζί με τον πρίγκιπα Harry, οι ίδιοι εξέφρασαν τη στήριξή τους στη μαύρη κοινότητα. 

https://instagram.com/p/CA8G1XWJhPD/

Στα πλαίσια του #blackouttuesday, η μαύρη εικόνα συνοδεύτηκε από τα παρακάτω λόγια: "Το Heads Together συμπαραστέκεται στη μαύρη κοινότητα. Σήμερα και κάθε μέρα. Είναι μια υπενθύμιση σε όλους ότι η ψυχική υγεία έχει σημασία, και ότι οι συνεργάτες μας είναι εδώ, σε περίπτωση που χρειάζεστε στήριξη. Αν εσείς ή κάποιος που ξέρετε, νιώθετε απελπισία, άγχος ή πανικό, το να το συζητήσετε, μπορεί να βοηθήσει".

"Το Heads Together στηρίζει την κοινότητα των μαύρων" λοιπόν, και καλεί τον κόσμο να κάνει το ίδιο ως ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι σε βίαια περιστατικά και γεγονότα που αμαυρώνουν τις σελίδες του ανθρώπινου είδους. 

Δείτε ακόμη: Η βασίλισσα Ελισάβετ προστέθηκε σε συλλογή πολύχρωμων pop-art έργων, φορώντας ιατρική μάσκα 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.