CELEBRITIES

Η Jessica Simpson ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και η εικόνα της είναι τελείως διαφορετική


The Jennettes

26 Ιουνίου 2020

Η Jessica Simpson ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και η εικόνα της είναι τελείως διαφορετική

To τελευταίο διάστημα βλέπουμε τις διάσημες stars να ποζάρουν όλο και περισσότερο μπροστά στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Φαίνεται ότι η μετά καραντίνα-εποχή τις έκανε να θέλουν να είναι απόλυτα φυσικές χωρίς να βαραίνουν την επιδερμίδα τους σε καθημερινή βάση. Άλλωστε, όλες μας οφείλουμε να αγαπάμε την επιδερμίδα μας δίχως μακιγιάζ.

Missing content item.

Αυτό κάνει και η Jessica Simpson, η οποία αν και συνήθιζε να εμφανίζεται με full makeup, αποφάσισε να αλλάξει κεφάλαιο και να είναι πιο φυσική από ποτέ. Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στο Ιnstagram και ενθουσίασε τους θαυμαστές της, αφού ενώ υπογράφει το νέο της βιβλίο από το σαλόνι του σπιτιού της, εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην εστιάσουμε στη λαμπερή εικόνα που έχει χωρίς ίχνος foundation.

Το νέο της βιβλίο λέγεται "Open Book" και όλα δείχνουν ότι η star έχει αποφασίσει να κάνει μια στροφή τόσο στην καθημερινή της όσο και στις beauty συνήθειές της.

https://instagram.com/p/CBzNWiTDaOq/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.