CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry μιλά για τον ρατσισμό και ζητά συγγνώμη για όλα τα λάθη του παρελθόντος


The Jennettes

2 Ιουλίου 2020

Ο πρίγκιπας Harry μιλά για τον ρατσισμό και ζητά συγγνώμη για όλα τα λάθη του παρελθόντος

Ο πρίγκιπας Harry μιλά για το κίνημα του Black Lives Matter σε μια virtual ομιλία στα ετήσια βραβεία Diana. Το μήνυμα του Δούκα του Sussex δημοσιεύθηκε με αφορμή τα 59α γενέθλια της πριγκίπισσας Diana.

Ο Harry έδωσε ένα μήνυμα κατά τη διάρκεια των βραβείων Diana, υπογραμμίζοντας στους νέους του Ηνωμένου Βασιλείου να συνεχίσουν τη φιλανθρωπική στάση, όπως έκανε η πρώην πριγκίπισσα Diana. "Είμαι τόσο απίστευτα περήφανος που είμαι μέρος αυτών των βραβείων, καθώς τιμούν την κληρονομιά της μητέρας μου. Όλοι κάνετε τόσο απίστευτη δουλειά, και σε μια περίοδο μεγάλης αβεβαιότητας, έχετε βρει τη δύναμη και την έμπνευση μέσα σας για να κάνετε κάτι θετικό. Ξέρω ότι η μητέρα μου ήταν μια έμπνευση για πολλούς από εσάς και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα πολεμούσε. Όπως πολλοί από εσάς, δεν πήρε ποτέ την εύκολη διαδρομή ή τη δημοφιλή ή την άνετη. Αλλά κρατούσε μία στάση για τα πράγματα και υπερασπιζόταν τους ανθρώπους που το χρειάζονταν», είπε ο Harry.

https://instagram.com/p/CCHzeycjq8S/

"Αυτή τη στιγμή, βλέπουμε καταστάσεις σε όλο τον κόσμο όπου κυριαρχούν η διχόνοια, η απομόνωση και ο θυμός, καθώς φεύγει ο πόνος και το τραύμα από την επιφάνεια. Αλλά βλέπω τη μεγαλύτερη ελπίδα σε ανθρώπους σαν εσάς και είμαι σίγουρος για το μέλλον του κόσμου και την ικανότητά του να θεραπεύει, επειδή είναι στα χέρια σας", είπε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Harry.

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.