CELEBRITIES

Η Duffy επικρίνει το Netflix για την προβολή της ταινίας «365 ημέρες» μετά την απαγωγή και τον βιασμό της


The Jennettes

4 Ιουλίου 2020

Η Duffy επικρίνει το Netflix για την προβολή της ταινίας «365 ημέρες» μετά την απαγωγή και τον βιασμό της

Η πολωνική ταινία «365 ημέρες» στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει η διάσημη τραγουδίστρια, Duffy κατά του Netflix.

Η συγκεκριμένη ταινία δεν είναι παραγωγή του Netflix, αλλά άρχισε να προβάλλεται από την πλατφόρμα τον προηγούμενο μήνα, προκαλώντας αντιδράσεις. Η υπόθεση αφορά έναν μαφιόζο, που απαγάγει μια γυναίκα και τη διατάζει να τον ερωτευτεί. Η Duffy- που πρόσφατα αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής και βιασμού- έστειλε ανοιχτή επιστολή στον CEO του Netflix, τον Reed Hastings, για το «365 ημέρες». Ο λόγος, όπως αναφέρει είναι η «βίαιη εμπειρία» που βίωσε η ίδια, «του είδους που επιλέξατε να παρουσιάσετε ως ερωτικό περιεχόμενο για ενηλίκους».

https://instagram.com/p/CCLYTIlqCPL/

«Με θλίβει το γεγονός ότι το Netflix δίνει βήμα σε τέτοιο "κινηματογράφο" που προβάλλει ως ερωτικό περιεχόμενο την απαγωγή και διαστρεβλώνει τη σεξουαλική βία και τη διακίνηση ανθρώπων ως "σέξι" ταινία», αναφέρει η Duffy στην επιστολή της. «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς το Netflix μπόρεσε να παραβλέψει πόσο ανεύθυνο, σκληρό και επικίνδυνο είναι αυτό», σχολιάζει η τραγουδίστρια. 

https://instagram.com/p/CCKv5iopT9k/

«Όλοι γνωρίζουμε ότι το Netflix δεν θα φιλοξενούσε υλικό που ωραιοποιεί την παιδοφιλία, τον ρατσισμό, την ομοφοβία, τη γενοκτονία ή οποιοδήποτε άλλο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Ο κόσμος, δικαίως, θα ξεσηκωνόταν και θα ούρλιαζε», επισημαίνει η Duffy. «Δυστυχώς τα θύματα της εμπορίας ανθρώπων και της απαγωγής είναι "αόρατα" κι όμως, στο "365 ημέρες" τα δεινά τους έχουν μετατραπεί σε "ερωτικό δράμα", όπως περιγράφεται από το Netflix», τονίζει ακόμη η τραγουδίστρια.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS