CELEBRITIES

Το συγκινητικό μήνυμα της Maria Menounos για τη μάχη που δίνει η μητέρα της με τον καρκίνο


The Jennettes

5 Ιουλίου 2020

Το συγκινητικό μήνυμα της Maria Menounos για τη μάχη που δίνει η μητέρα της με τον καρκίνο

Το δικό της μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας σε όλους εκείνους που περνούν δύσκολα λόγω προβλημάτων υγείας θέλησε να στείλει η Maria Menounos. Η διάσημη παρουσιάστρια που ζει μόνιμα στην Αμερική με την οικογένειά της, το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί αντιμέτωπη με μια ιδιαίτερα δύσκολη περιπέτεια καθώς η μητέρα της έχει διαγνωστεί τέσσερις φορές με καρκίνο.

Η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά από την πρώτη στιγμή για όλες αυτές τις στιγμές, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας όσο βιώνουν το ίδιο.

Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία που ποζάρει με τη μητέρα της μέσα από το νοσοκομείο και έγραψε, «Γεια σας. Απλώς στέκομαι εδώ και ελπίζω. Εννοώ η μαμά μου. Καθημερινά δέχομαι και ένα τηλεφώνημα από κάποιον που έχει διαγνωσθεί με κάτι τρομακτικό. Δεν είστε μόνοι. Πάντα υπάρχει ελπίδα. Η μητέρα μου έχει αντιμετωπίσει τέσσερις καρκίνους στο κεφάλι μέσα σε 4 χρόνια. Είναι εύκολο; Όχι. Αλλά στέκεται εδώ και χαμογελά. Στο μεταξύ εσείς να πιστέψετε, αυτό είναι για όποιον το χρειάζεται σήμερα».

https://instagram.com/p/CCMppfzp39U/

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.