Η σύζυγος του John Travolta, Kelly Preston, έφυγε από τη ζωή στα 57

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 57 της η ηθοποιός και σύζυγος του John Travolta εδώ και 28 χρόνια, Kelly Preston. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Travolta με ανάρτησή του. “Με πολύ βαριά καρδιά σας ενημερώνω ότι η όμορφη σύζυγός μου Kelly έχασε τη δίχρονη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού. Πάλεψε γενναία με την αγάπη και την υποστήριξη τόσων πολλών. Η οικογένειά μου και εγώ θα είμαστε πάντα ευγνώμονες στους γιατρούς και στις νοσοκόμες στο MD Anderson Cancer Center, και σε όλους τους φίλους που στάθηκαν δίπλα της". 

Ενώ συνέχισε, "Η ζωή και η αγάπη της Kelly θα μνημονεύονται πάντα. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να είμαι εκεί για τα παιδιά μου που έχασαν τη μητέρα τους, οπότε ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά που δεν θα ακούτε νέα μου για λίγο. Να ξέρετε όμως, ότι θα νιώθω την αγάπη σας τις εβδομάδες και τους μήνες που θα έρθουν καθώς θα προσπαθούμε να επουλώσουμε την πληγή", έγραψε.

 

 

Διά του εκπροσώπου του, ο Travolta ζήτησε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα των στιγμών του, όπως είχε κρατήσει μακριά από τα φώτα το πρόβλημα υγείας της συζύγου του. Η Preston αφήνει πίσω της την 20χρονη κόρη της Ella και τον 9χρονο γιο της, Benjamin, ενώ όπως είναι γνωστό, το 2009 το ζευγάρι έχασε τον γιο τους, Jett σε ηλικία 16 ετών. Η Preston είχε μια λαμπρή κινηματογραφική καριέρα πίσω της, την οποία κάποια στιγμή παραμέρισε όταν το 1991 παντρεύτηκε τον Travolta και καθώς ήταν δύο μηνών έγκυος.