CELEBRITIES

Η Bar Refaeli κρίθηκε ένοχη για φοροδιαφυγή


The Jennettes

21 Ιουλίου 2020

Η Bar Refaeli κρίθηκε ένοχη για φοροδιαφυγή

Ένοχη για φοροδιαφυγή κρίθηκε η Bar Refaeli, που καταδικάστηκε σε 9 μήνες κοινωφελή εργασία από δικαστήριο του Ισραήλ αλλά και σε καταβολή προστίμου χιλιάδων ευρώ.

Το διάσημο top model παραδέχτηκε την ενοχή του στην κατηγορία της υποβολής ψευδών φορολογικών δηλώσεων την περίοδο που ζούσε στο εξωτερικό με σκοπό να αποφύγει τη φορολόγηση στο Ισραήλ. Τώρα, καλείται να πληρώσει αναδρομικά τους φόρους της αλλά και να καταβάλει πρόστιμο ύψους 2,5 εκατομμυρίων σέκελ, περίπου 638.000 ευρώ ενώ θα πρέπει να προσφέρει κοινωφελή εργασία για διάστημα εννέα μηνών.

https://instagram.com/p/CC3j7TwqNA6/

Οι Ισραηλινοί πολίτες που ζουν στο εξωτερικό δεν είναι υποχρεωμένοι να δηλώνουν τα εισοδήματα που αποκτούν εκτός του Ισραήλ. Όμως οι αρχές υποψιάζονταν ότι το διάσημο μοντέλο και η μητέρα της είχαν δημιουργήσει μια εικονική διεύθυνση στο εξωτερικό ώστε να πληρώνουν λιγότερους φόρους.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.