CELEBRITIES

Η Bella Hadid μιλά για τη μάχη της με τη νόσο του Lyme: «Επηρέαζε τη μνήμη μου, δεν μπορούσα να οδηγήσω


The Jennettes

26 Αυγούστου 2020

Η Bella Hadid μιλά για τη μάχη της με τη νόσο του Lyme: «Επηρέαζε τη μνήμη μου, δεν μπορούσα να οδηγήσω

Η Bella Hadid διαδίδει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη νόσο του Lyme και τη μάχη της με αυτήν, σε μια σειρά Instagram Stories.

Το supermodel, 23 ετών, μίλησε για τα δυσάρεστα συμπτώματα με τα οποία ζει καθώς μοιράστηκε μια λίστα με τα συμπτώματα της νόσου του Lyme, προσθέτοντας βέλη σε αυτά που αντιμετώπισε.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται ένας ακανόνιστος καρδιακός παλμός, διαταραχές της διάθεσης, πόνος στις αρθρώσεις, ιδρώτες, ναυτία, δυσκολία στην αναπνοή και άσκηση, αϋπνία, πονοκέφαλοι, άγχος και σύγχυση.
«Καθημερινά αισθάνομαι τουλάχιστον 10 από αυτά τα χαρακτηριστικά… από τότε που ήμουν 14, αλλά πιο επιθετικά όταν έγινα 18», είπε το supermodel, το οποίο διαγνώστηκε για πρώτη φορά με την ασθένεια το 2012.

Μιλώντας στην Evening Standard το 2015, η Bella αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν «αρρώστησε για πρώτη φορά».
Η Hadid υπενθύμισε: «Επηρέαζε τη μνήμη μου, οπότε ξαφνικά δεν θυμόμουν πώς να οδηγήσω στη Σάντα Μόνικα από το Μαλιμπού όπου έμενα. Δεν μπορούσα να οδηγήσω.

Πρόσθεσε: Ήμουν πολύ άρρωστη. Και έπρεπε να πουλήσω το άλογό μου γιατί δεν μπορούσα να το φροντίσω».

Άλλoi star που μάχονται τη νόσο του Lyme είναι οι Justin Bieber, Alec Baldwin, Shania Twain, Kelly Osbourne και Ben Stiller.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.