CELEBRITIES

Ο «πιο sexy άνδρας για το 2018», Idris Elba έγινε 48 και έλαβε την πιο όμορφη ευχή από τη μεγαλύτερη του θαυμάστρια


The Jennettes

7 Σεπτεμβρίου 2020

Ο «πιο sexy άνδρας για το 2018», Idris Elba έγινε 48 και έλαβε την πιο όμορφη ευχή από τη μεγαλύτερη του θαυμάστρια

Ο ηθοποιός, που είχε χαρακτηριστεί ως ο "πιο sexy άνδρας στον πλανήτη" το 2018 από το περιοδικό People, έγινε 48 ετών στις 6 Σεπτεμβρίου και η γυναίκα του, Sabrina Dhowre Elba τού ευχήθηκε με τον καλύτερο τρόπο. 

"Το καλύτερο κομμάτι της ημέρας είναι να ξυπνάω πλάι σε αυτό το πρόσωπο. Για την ακρίβεια, είναι ολόκληρος ο κόσμος μου. Με αυτά τα λόγια, το 30χρονο μοντέλο ευχήθηκε στον αγαπημένο σύζυγό της, αναρτώντας μία φωτογραφία με εκείνον στο κρεβάτι. Όπως πρόσθεσε η ίδια, "Χαρούμενα γενέθλια, αγαπημένε μου φίλε, θεραπευτή, εραστή, δάσκαλε και άντρα"!

https://instagram.com/p/CEyrs80j7bo/

Ενσαρκώνοντας πολλαπλούς ρόλους στο πλευρό της, η Dhowre φαίνεται πως λατρεύει τον σύζυγό της και πως είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ μαζί του. Να σημειωθεί πως τον Μάρτιο το ζευγάρι είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό. Ο Elba όπως είχε δηλώσει μέσω ανάρτησής του στο Twitter, ήταν ασυμπτωματικός αλλά παρέμειναν και οι δύο σε καραντίνα προκειμένου να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, τηρώντας τα με συνέπεια.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS