CELEBRITIES

Τέλος εποχής: Οι αδερφές Kardashians ανακοίνωσαν το τέλος του show τους μετά από 14 χρόνια


The Jennettes

9 Σεπτεμβρίου 2020

Τέλος εποχής: Οι αδερφές Kardashians ανακοίνωσαν το τέλος του show τους μετά από 14 χρόνια

Το reality show «Keeping up with the Kardashians» φτάνει στο τέλος του μετά από 14 χρόνια.

Η επόμενη και 20η σεζόν που θα μεταδοθεί στις αρχές του 2021 θα είναι η τελευταία του ριάλιτι, που ξεκίνησε να προβάλλεται το 2007. Το «Keeping Up With the Kardashians» ήταν το reality στο οποίο οφείλεται η άνοδος αρκετών μελών της οικογένειας Kardashian στον χώρο της μόδας και των καλλυντικών, κάτι που τις έκανε παγκοσμίως γνωστές.

Την ανακοίνωση έκαναν τα μέλη της οικογένειας μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram.

https://instagram.com/p/CE5AwirA4Cx/

«Με βαριά καρδιά έχουμε πάρει τη δύσκολη απόφαση ως οικογένεια να αποχαιρετήσουμε το Keeping Up with the Kardashians. Μετά από 14 χρόνια, 20 σεζόν, εκατοντάδες επεισόδια και πολυάριθμες εκδηλώσεις, είμαστε ευγνώμονες σε όλους εσάς που μας έχετε παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια - μέσα από τις καλές στιγμές, τις κακές στιγμές, την ευτυχία, τα δάκρυα, τις πολλές σχέσεις και τα παιδιά. Θα λατρεύουμε για πάντα τις υπέροχες αναμνήσεις και τους αμέτρητους ανθρώπους που συναντήσαμε στην πορεία.

Ευχαριστώ τα χιλιάδες άτομα και τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν σε αυτήν την εμπειρία και το πιο σημαντικό, ένα πολύ ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Ryan Seacrest για την πίστη του σε μας.

Η τελευταία μας σεζόν θα προβληθεί στις αρχές του επόμενου έτους, το 2021.»

Δείτε ακόμη:H Kim Kardashian φωτογραφίζεται ως Jackie O και σοκάρει

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.