CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez έφερε πίσω το καλοκαίρι με μία φωτογραφία στο Instagram


The Jennettes

16 Σεπτεμβρίου 2020

Η Jennifer Lopez έφερε πίσω το καλοκαίρι με μία φωτογραφία στο Instagram

Μπορεί η αγαπημένη εποχή των περισσότερων ανθρώπων να έδωσε τη θέση της στο φθινόπωρο, ωστόσο πολλοί celebrities αρνούνται να αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι.

Μία από αυτούς, η Jennifer Lopez, η οποία ανέβασε πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία με μπικίνι, απολαμβάνοντας τις τελευταίες στιγμές της για φέτος, στη θάλασσα. 

https://instagram.com/p/CFK9YsTJfN_/

H 51χρονη διάσημη ηθοποιός παρατείνει το καλοκαίρι μέσα από το συγκεκριμένο post της, και φυσικά αποθεώνεται από τους θαυμαστές της, που προκάλεσαν καταιγισμό σχολίων. Η star αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο, ξαπλωμένη στην παραλία ενώ φοράει μαγιό στις αποχρώσεις του ροζ και του μοβ, δημιουργώντας το απόλυτο beack look. Φυσικά, από την εμφάνισή της, δεν λείπουν οι μεγάλοι κρίκοι ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας, γράφει: "Νιώθοντας χρυσαφένια, τις τελευταίες στιγμές αυτού του καλοκαιριού". 

Είναι γνωστό πως η Jennifer Lopez εντυπωσιάζει το κοινό με κάθε της φωτογράφιση και κάθε της beauty look αποδεικνύει πως τα πάντα της ταιριάζουν και αναδεικνύουν την κομψή και θηλυκή της πλευρά. Αποτελώντας πάντα πηγή έμπνευσης και θηλυκότητας για το γυναικείο φύλο, η star με την παραπάνω εμφάνιση παροτρύνει κάθε γυναίκα να αναδεικνύει την αληθινή και ανεπιτήδευτη ομορφιά της, επαναφέροντας φυσικά, την αγαπημένη μας εποχή. 

Δείτε ακόμη:

12 sexy εμφανίσεις της Jennifer Lopez που έχουν μείνει στην ιστορία 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.