CELEBRITIES

O ξεσηκωτικός χορός της Gisele Bündchen με τα παιδιά της στο Instagram που έγινε αμέσως viral


The Jennettes

21 Σεπτεμβρίου 2020

O ξεσηκωτικός χορός της Gisele Bündchen με τα παιδιά της στο Instagram που έγινε αμέσως viral

Η διάσημη Gisele Bündchen θέλησε να ευχηθεί αυτή τη φορά με έναν διαφορετικό τρόπο, καλή επιτυχία στον αγώνα του συζύγου της και αθλητή, Tom Brady. 

Ο ίδιος για την ακρίβεια, απέκτησε τους προσωπικούς του cheerleaders πριν λίγες ώρες, αφού η αγαπημένη σύζυγός του σκέφτηκε να ντυθεί έτσι μαζί με τα παιδιά τους προκειμένου να του φέρουν γούρι. Η star δημοσίευσε την Κυριακή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα αξιολάτρευτο video με τον εαυτό της, την 7χρονη Vivian Lake και τον 10χρονο Benjamin, να χορεύουν ρυθμικά στο σπίτι προκειμένου να ενθαρρύνουν τον 43χρονο Brady να δώσει τον καλύτερο του εαυτό κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας των Tampa Bay Buccaneer εναντίον των Carolina Panthers. 

https://instagram.com/p/CFXZfrBgkgj/

Στο γλυκό video που έγινε αμέσως viral, βλέπουμε τη 40χρονη Gisele μαζί με τα δύο τους παιδιά να εμφανίζονται ως επιθετικοί για τη νεοσύστατη ομάδα του NFL. Κάθε μέλος της οικογένειας φοράει το νούμερο της φανέλας του Tom Brady και ζητωκραυγάζει ενώ και οι τρεις τους παρακολουθούν τον αγώνα από το σπίτι. 

Όπως γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του video η Gisele, "Πάμε δυναμικά Bucs, Πάμε papai!!!!!"! Η ομάδα του Brady φυσικά, κέρδισε στο τέλος αφού είχε τους καλύτερους οπαδούς και τη μεγαλύτερη υποστήριξη, παρόλο που η οικογένεια του αθλητή δεν κατάφερε να είναι εκεί εξαιτίας των συνθηκών της πανδημίας, δίνοντας δυναμικά το παρών από το σπίτι. 

Δείτε ακόμη: Through Your Lens 2020: Οι καλύτερες φωτογραφίες από τον βυθό της θάλασσας 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.