CELEBRITIES

Η καθηλωτική εξομολόγηση της Kate Beckinsale μετά την Chrissy Teigen: «Πριν χρόνια έχασα μωρό στις 20 εβδομάδες»


The Jennettes

3 Οκτωβρίου 2020

Η καθηλωτική εξομολόγηση της Kate Beckinsale μετά την Chrissy Teigen: «Πριν χρόνια έχασα μωρό στις 20 εβδομάδες»

Μετά την ανακοίνωση της Chrissy Teigen ότι έχασε το μωρό της, η διάσημη ηθοποιός, Kate Beckinsale αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τη δύσκολη περίοδο που είχε βιώσει κι εκείνη στη ζωή της από παρόμοια εμπειρία. 

Η star εξομολογήθηκε ότι έχει χάσει κι εκείνη ένα μωρό και παίρνει θέση απέναντι στους επικριτές της Teigen μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών από το νοσοκομείο.

https://instagram.com/p/CFyWQLWpJ3u/

Στη φωτογραφία που συνοδεύει τα παρακάτω λόγια της Kate Beckinsale, υπάρχει ένα κείμενο που καθηλώνει: «Κάποια μωρά γεννιούνται για να γίνουν άγγελοι και πηγαίνουν στον παράδεισο. Ζουν πάντα στις πληγωμένες καρδιές των γονιών τους και της οικογένειάς τους για πάντα. Μαθαίνουν να πετούν με τα φτερά τους στον παράδεισο, όπου τίποτα δεν μπορεί να τα βλάψει, αντί να μάθουν να περπατούν στη Γη».

Η ηθοποιός έγραψε δίπλα από αυτή τη συγκλονιστική φωτογραφία, τα παρακάτω λόγια:

«Παρατήρησα ότι ο κόσμος ασκεί κριτική στην Chrissy Teigen επειδή μοιράστηκε πολύ προσωπικές και ευαίσθητες φωτογραφίες από την απώλεια του μωρού της. Πριν από χρόνια, έχασα ένα μωρό στις είκοσι εβδομάδες της εγκυμοσύνης. Είχα καταφέρει να κρατήσω κρυφή την εγκυμοσύνη μου και κατέρρευσα μέσα μου, χωρίς να το γνωρίζει κανείς. Θλίψη, ντροπή και σοκ είναι αυτά που ακολουθούν μετά από μια τέτοια εμπειρία, καθώς και το γεγονός ότι το σώμα σου εξακολουθεί να λειτουργεί σαν να έχει ένα μωρό να μεγαλώσει. Το γάλα έρχεται και δεν υπάρχει κανείς για να ταΐσεις. Μπορεί να είναι η πιο μοναχική, καταστροφική στην ψυχή χρονική περίοδος, ειδικά αν δεν έχεις έναν υποστηρικτικό σύντροφο, όπως έχει η Chrissy». 

https://instagram.com/p/CF1tJ8Egpd1/

Η ίδια πρόσθεσε μάλιστα, ότι στέλνει μια αγκαλιά στην οικογένεια Legend, αλλά και σε κάθε γυναίκα ή ζευγάρι, που κρατάει σιωπηλή την οδύνη από ένα τέτοιο λυπηρό γεγονός. Η συγκλονιστική ανάρτηση της ηθοποιού μεταφέρει ένα δυνατό μήνυμα στις γυναίκες, που διστάζουν να μιλήσουν για όσα βιώνουν και τις προτρέπει σε περισσότερες εξομολογήσεις, που μπορεί να κάνουν πιο υποφερτό τον εσωτερικό πόνο από την απώλεια ενός πλάσματος. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.