CELEBRITIES

Η North West βγάζει selfie και δίνει συμβουλές για έναν καλύτερο κόσμο


The Jennettes

8 Οκτωβρίου 2020

Η North West βγάζει selfie και δίνει συμβουλές για έναν καλύτερο κόσμο

Η North West έβγαλε την πιο γλυκιά της selfie και μοιράστηκε τις σκέψεις της για να κάνει τον «κόσμο ένα καλύτερο μέρος» στα πλαίσια του επερχόμενου τεύχους του CR Fashion Book.

Η North West είναι έτοιμη να φέρει κάποια χαρά στον κόσμο. Η αξιολάτρευτη επτάχρονη κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West έβγαλε την πιο γλυκιά selfie, την οποία μοιράστηκε αργότερα το CR Fashion Book. Στη φωτογραφία, η μικρή North απλώς κοίταξε την κάμερα ενώ φορούσε ένα γκρι σακάκι και ένα ασημένιο κολιέ, που έγραφε «Lil Cardi». Τα μακριά, φυσικά μαλλιά της έπεφταν στους ώμους της και η μικρή έμοιαζε με τον τέλειο συνδυασμό των δύο διάσημων γονιών της!

https://instagram.com/p/CGC3N6fg0Ml/

Στη συνέχεια, ο λογαριασμός μοιράστηκε την καλύτερη συμβουλή, που είπε η North για να βοηθήσει τον κόσμο να γίνει καλύτερος. «Θα ήθελα να κάνω όλους να αγαπούν ο ένας τον άλλον και να κάνουν τον κορωνοϊό να φύγει και να κάνω τον καθένα να έχει περισσότερα σκυλιά», ανέφερε η 7χρονη. «Η North West προσφέρει τη λύση της για να κάνει τον κόσμο καλύτερο στο επερχόμενο τεύχος του CR», κατέληξε η λεζάντα.

Από την πλευρά της, η Kim δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανη για το μεγαλύτερο παιδί της! Μοιράστηκε την εικόνα δύο φορές στη δική της ιστορία στο Instagram, προσθέτοντας ένα κοκκινωπό emoji με μια σειρά από καρδιές.

Δείτε ακόμη: H Kim Kardashian φωτογραφίζεται ως Jackie O και σοκάρει

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.