CELEBRITIES

Ashley Graham: «Ξυπνάω με τρόμο μέσα στη νύχτα και ψάχνω τον γιο μου»


The Jennettes

13 Οκτωβρίου 2020

Ashley Graham: «Ξυπνάω με τρόμο μέσα στη νύχτα και ψάχνω τον γιο μου»

Η Ashley Graham, το διάσημο plus size model, μίλησε πρόσφατα για τον γιο της, δίνοντας λεπτομέρειες από την καθημερινότητά της.

Η Graham συχνά μοιράζεται με τους πάνω από 16 εκατομμύρια followers της στιγμές από την καθημερινότητά της με το μωρό. «Ο Ισαάκ έχει μάθει να κοιμάται μόνος του. Τον κοιμίζω στις 8 και πάω για ύπνο, αλλά συνήθως μεταξύ 12:30 και 4:30 το πρωί, με πιάνει αυτό που ο σύζυγός μου αποκαλεί “βραδινός τρόμος”. Μέσα στον ύπνο μου ψάχνω το παιδί μου. Λέω “Που είναι ο Ισαάκ; Που είναι;”. Κοιτάω κάτω από το κρεβάτι, γυρνάω τον σύζυγό μου ανάποδα, ανάβω τα φώτα. Μου συμβαίνει κάθε βράδυ. Τι είναι αυτό;» είπε το μοντέλο όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Red Table Talk.

https://youtu.be/gGc9SX8u9ow

Η κλινική ψυχολόγος Dr. Ramani Durvasula την καθησύχασε, λέγοντας ότι είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό.«Το σώμα σου κάνει αυτό που είναι προορισμένο να κάνει. «Τον πρώτο ίσως και τα πρώτα δύο χρόνια από τότε που γεννάς, τα επίπεδα κορτιζόλης είναι αυξημένα. Για τις νέες μαμάδες, αυτό σημαίνει ότι γίνονται αυτόματα πιο alert, ειδικά κατά τη διάρκεια της νύχτας».

Δείτε ακόμη: 5 + 1 φωτογραφίες που απαθανατίζουν το θαύμα της γέννησης

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.