ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στον Αύγουστο


The Jennettes

2 Αυγούστου 2020

Τα 3 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στον Αύγουστο

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού είναι εδώ και μαζί του φέρνει πολλές αλλαγές και ανατροπές για κάποια άτομα. Αν ανήκετε στα παρακάτω ζώδια, τότε να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα έρθουν τα πάνω- κάτω στη ζωή σας, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα αρνητικό!

Ταύρος

Ο Ταύρος πάντα βρίσκει μια ρουτίνα και κολλάει με αυτή. Αλλά λόγω του γεγονότος ότι ο Ουρανός, ο πλανήτης του απροσδόκητου, θα μετακινηθεί για τα επόμενα χρόνια, ο Ταύρος θα εκπλαγεί και ίσως ταρακουνηθεί το 2020 και κυρίως τον Αύγουστο. Νέοι άνθρωποι, διαφορετικοί τόποι και πράγματα βρίσκονται στον ορίζοντα για τον Ταύρο. Αυτή είναι μια ιδέα που μπορεί αρχικά να απορρίψει, αλλά με τον χρόνο θα βρει αρκετά ελκυστική.

Σκορπιός

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να ήταν δύσκολο για τον Σκορπιό. Μπορεί να βίωσαν πολλοί Σκορπιοί ασταθείς σχέσεις, που οδήγησαν σε ανατροπές και αποχωρήσεις. Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της ψευδαίσθησης κρατά τα πράγματα σίγουρα ασαφή και ομιχλώδη για την αγάπη και τα αισθηματικά. Όμως, οι μεγαλύτερες αλλαγές το φετινό καλοκαίρι και κυρίως, αυτό τον μήνα θα περιστρέφονται γύρω από τους ανθρώπους που γνωρίζουν, προσφέροντας νέες ευκαιρίες και καλύτερες επαφές.

Αιγόκερως

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι γεμάτο από μεγάλες αλλαγές για τον Αιγόκερω. Ο Δίας θα είναι στο πλευρό του Αιγόκερου αυτό τον Αύγουστο. Είναι σημαντικό να είναι βέβαιοι οι Αιγόκεροι ότι σκέφτονται δύο φορές πριν κάνουν οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές. Θα κάνετε νέες συνεργασίες και χωρίς αμφιβολία θα αποκοπείτε από κάθε σχέση που σας κρατά πίσω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.