CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μας συστήνουν το νέο τους website: Eμπνευσμένο από το γιο τους και μία ελληνική λέξη


The Jennettes

22 Οκτωβρίου 2020

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μας συστήνουν το νέο τους website: Eμπνευσμένο από το γιο τους και μία ελληνική λέξη

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle κυκλοφόρησαν ένα website για τη νέα τους φιλανθρωπική οργάνωση Archewell. Το Archewell αντικαθιστά το SussexRoyal Foundation του ζευγαριού. 

Τα άτομα που ενδιαφέρονται για την επιχείρηση, καλούνται να υποβάλουν τη διεύθυνση email τους στη νέα σελίδα του ιστότοπου και να λαμβάνουν ενημερώσεις σχετικά με δραστηριότητες και πρωτοβουλίες.

Ο Harry και η Meghan αποκάλυψαν προηγουμένως ότι η ελληνική λέξη Arche - που σημαίνει πηγή δράσης - ήταν η έμπνευση πίσω από το όνομα του γιου τους Archie Mountbatten-Windsor. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, η φιλανθρωπική οργάνωση αναφέρεται στη δύναμη που προκύπτει από τη δράση. 

Όταν το φιλανθρωπικό έργο ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο, το ζευγάρι είπε: "Πριν από το SussexRoyal, ήρθε η ιδέα του Arche - η ελληνική λέξη που σημαίνει πηγή δράσης. "Αφοσιωθήκαμε σε αυτή την ιδέα για την φιλανθρωπική οργάνωση, που ελπίζαμε να χτίσουμε μια μέρα, και έγινε η έμπνευση για το όνομα του γιου μας. Θέλαμε να κάνουμε κάτι με νόημα, να κάνουμε κάτι που έχει σημασία".

Η σελίδα κυκλοφόρησε και συνέπεσε με την πρόσφατη εμφάνιση του ζευγαριού στις συνομιλίες Time100, όταν οι δυο τους μίλησαν για την «παγκόσμια κρίση» παραπληροφόρησης που διαδίδεται στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.