CELEBRITIES

Η Sophia Loren επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη: Το πρώτο επίσημο trailer της νέας της ταινίας


The Jennettes

22 Οκτωβρίου 2020

Η Sophia Loren επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη: Το πρώτο επίσημο trailer της νέας της ταινίας

Η θρυλική Ιταλίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία του Netflix, «Η Ζωή Μπροστά Σου» («The Life Ahead»), με σκηνοθέτη και συν-σεναριογράφο τον γιο της, Εντοάρντο Πόντι. Πρόκειται για μια νέα μεταφορά του μυθιστορήματος του Ρομέν Γκάρι «The Life Before Us» (1975) στη μεγάλη οθόνη, μετά την εκδοχή του Μοσέ Μισραχί από το 1977.

Η ιστορία ακολουθεί την επιζήσασα του Ολοκαυτώματος Μαντάμ Ρόζα, η οποία φροντίζει τα παιδιά των ιερόδουλων. Η Ρόζα θα συναντήσει στο Μπάρι της ιταλικής επαρχίας Πούλια, τον Μόμο (Ιμπραχίμα Γκεγέ), ένα 12χρονο ορφανό από τη Σενεγάλη και θα αναπτύξουν μια συγκινητική και ιδιαίτερη φιλία. Ο Πόντι μετέφερε την ιστορία που αρχικά διαδραματίζεται στο Παρίσι, στην Πούλια, για να τιμήσει τις ναπολιτάνικες ρίζες της μητέρας του. 

https://youtu.be/XrX1eI_9-zo

Η ταινία σηματοδοτεί την τρίτη συνεργασία της Λόρεν με τον Πόντι, μετά την ταινία «Between Strangers» (2002) και το πρότζεκτ μικρού μήκους «Human Voice» (2014). Κι ενώ η μητέρα και ο γιος έχουν καλή και φυσική επικοινωνία στο πλατό, η Λόρεν εξήγησε ότι η συνεργασία τους μπορεί να έχει προκλήσεις.

«Μου δίνει δύναμη και ασφάλεια και δεν θα τα παρατήσει μέχρι να του δώσω την καλύτερή μου ερμηνεία. Δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από αυτό γιατί γνωρίζει τις ικανότητές μου. Είναι αληθινό δώρο να δουλεύεις με έναν άνθρωπο που σε γνωρίζει τόσο καλά όσο εσύ τον εαυτό σου…ξέρει ακριβώς ποια κουμπιά να πατήσει για να βγάλει κάτι από εμένα, το οποίο δεν γνώριζα ότι είχα. Κι επίσης, διασκεδάζουμε, όσο δύσκολη κι αν είναι η μέρα. Πάντα βρίσκουμε χρόνο για να γελάσουμε, κάτι που είναι πολύ σημαντικό», αναφέρει χαρακτηριστικά η διάσημη ηθοποιός.

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου (365139)

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.