CELEBRITIES

Η Jane Fonda πρωταγωνιστεί σε ένα μοναδικό τεύχος του Vanity Fair και γίνεται το σύμβολο μιας ολόκληρης χώρας


The Jennettes

21 Οκτωβρίου 2020

Η Jane Fonda πρωταγωνιστεί σε ένα μοναδικό τεύχος του Vanity Fair και γίνεται το σύμβολο μιας ολόκληρης χώρας

H Jane Fonda έχει γίνει πρωταγωνίστρια σε πολλά δυναμικά εξώφυλλα περιοδικών αλλά αυτή τη φορά η βραβευμένη ηθοποιός και ακτιβίστρια, εντυπωσιάζει περισσότερο από ποτέ στο πρώτο κοινό εξώφυλλο της ιταλικής και αμερικανικής έκδοσης του Vanity Fair. 

Η 82χρονη star πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του τεύχους με τίτλο
«America Year Zero», το οποίο εστιάζει στις τωρινές έντονες συνθήκες που επικρατούν στις ΗΠΑ λίγο πριν τις πολυαναμενόμενες εκλογές της 3ης Νοεμβρίου. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσε να επιλεγεί καταλληλότερο άτομο για το συγκεκριμένο εξώφυλλο, καθώς είναι γνωστό ότι η Fonda διακρίνεται για τις εμπεριστατωμένες πολιτικές της απόψεις, αλλά και για το πλούσιο ακτιβιστικό της έργο γύρω από γεγονότα που έχουν σημαδέψει τον πλανήτη.

https://instagram.com/p/CGkIhNUgchS/

Όπως αναφέρεται στη λεζάντα της δημοσίευσης του ιταλικού περιοδικού: «Για πρώτη φορά στην ιστορία του περιοδικού, η ιταλική και η αμερικανική έκδοση του Vanity Fair ενώθηκαν για να συνεργαστούν σε ένα ειδικό τεύχος, που είναι αφιερωμένο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ένα "αυστηρά ξεκάθαρο πορτρέτο της χώρας", όπως το περιγράφει η διευθύντρια του Vanity Fair America. Μια χώρα που βρίσκεται εν αναμονή πολύ σημαντικών εκλογών και βρίσκεται στα πρόθυρα ιστορικών αλλαγών και επαναστάσεων, οι οποίες θέτουν υπό συζήτηση την ιστορία και τη δημοκρατία της, ακόμα και το "American dream". Ο διευθυντής της ιταλικής έκδοσης εξηγεί σχετικά με το εξώφυλλο: "Στο εξώφυλλο επιλέξαμε την Jane Fonda, η οποία είναι περισσότερο ένα σύμβολο, μια ακτιβίστρια, παρά ηθοποιός. 82 ετών, ένα θαύμα της φύσης, μια γυναίκα που δε σταμάτησε ποτέ να παλεύει και να ενσαρκώνει ιδανικά τις αμφιβολίες, τις ερωτήσεις και τις πράξεις ενός ολόκληρου έθνους».

Η εμφάνισή της μαγνητίζει την προσοχή και αποδεικνύει πως η κομψότητα και το στιλ δεν έχουν ηλικία. Ποζάροντας πλάι στη φύση, η αγαπημένη Αμερικανίδα ηθοποιός φοράει μια σκούρα γκρι φούστα που ανεμίζει ενώ έχει συνδυάσει μοναδικά το πάνω μέρος του συνόλου της που είναι στο ίδιο χρώμα, με μία ζώνη σε εξίσου γήινο χρώμα. Τα όμορφα γκρίζα μαλλιά της τονίζουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου της ενώ η εμφάνισή της ολοκληρώνεται μοναδικά από ένα ανοιχτό γκρι σακάκι, που ταιριάζει μοναδικά με τη μορφή και την ιδιοσυγκρασία της.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ sportchic.ru

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS