CELEBRITIES

O Orlando Bloom γιόρτασε τα γενέθλια της Katy Perry με τις καλύτερες στιγμές τους


The Jennettes

26 Οκτωβρίου 2020

O Orlando Bloom γιόρτασε τα γενέθλια της Katy Perry με τις καλύτερες στιγμές τους

Ο Orlando Bloom σπάνια μοιράζεται προσωπικές στιγμές του με την Katy Perry στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media. Ο 43χρονος ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση για τα γενέθλια της συντρόφου του, η οποία πρόσφατα του χάρισε μία κόρη.

Ο γοητευτικός star γιόρτασε τα 36α γενέθλια της τραγουδίστριας με μία σειρά από selfies, τις οποίες τράβηξαν στα ταξίδια τους.

Σε μία από τις τρυφερές φωτογραφίες, ο Orlando και η Katy χαμογελούν ενώ ποζάρουν με φόντο τις πυραμίδες της Αιγύπτου. Σε δύο από τις φωτογραφίες, η Katy έχει μαύρα μαλλιά, γεγονός που προδίδει ότι τραβήχτηκαν στην αρχή της σχέσης τους.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου, με τα μέρη που θα πάμε στο μυαλό μας…», έγραψε ο Orlando μαζί με τις φωτογραφίες από τις αξέχαστες εμπειρίες τους όλα αυτά τα χρόνια. Η Katy και ο Orlando είναι μαζί από τον Ιανουάριο του 2016. Χώρισαν έναν χρόνο αργότερα για να επανασυνδεθούν. Ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019 και καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί μαζί, την κόρη τους Daisy, στις 26 Αυγούστου 2020.

Oι δυο τους εκτός από απίστευτα ταιριαστοί είναι και πολύ ερωτευμένοι, πράγμα που φαίνεται τόσο από όσα μοιράζονται με τους θαυμαστές τους, αλλά και σε κάθε κοινή δημόσια εμφάνισή τους, όπου λάμπουν από ευτυχία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.