CELEBRITIES

Η Sarah Jessica Parker σε σπάνια οικογενειακή φωτογραφία για τα 18α γενέθλια του γιου της


The Jennettes

29 Οκτωβρίου 2020

Η Sarah Jessica Parker σε σπάνια οικογενειακή φωτογραφία για τα 18α γενέθλια του γιου της

Η Sarah Jessica Parker γιόρτασε τα 18α γενέθλια του γιου της James κάνοντας ένα ταξίδι στη μνήμη. Η πρωταγωνίστρια του Sex & The City μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών του μεγαλύτερου παιδιού της και του συζύγου της, Μάθιου Μπρόντερικ την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, για τα γενέθλια του νεαρού.

«28 Οκτωβρίου 2020. Ο αγαπημένος μου γιος, Τζέιμς Γουίλκι, σήμερα γίνεται 18 χρονών», έγραψε μέσω του Instagram. Θαυμάζω το πέρασμα αυτών των ετών, αλλά εξίσου τον νεαρό άνδρα που γίνεσαι». 

Η ηθοποιός του Hocus Pocus ξεκίνησε, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της που κρατάει τον James ως μωρό πάνω από το κεφάλι της.

jenny.gr

 

Ακολουθούν φωτογραφίες από παλαιότερα γενέθλια και όμορφες οικογενειακές στιγμές. Ο μικρός James δείχνει να το διασκεδάζει ειδικά στην τελευταία εικόνα που τον βλέπουμε σχεδόν να πετάει από το ένα κρεβάτι στο άλλο. «Η αγάπη μου για σένα είναι πόνος και τιμή», και συνέχισε. «Χρόνια πολλά, στον πρώτο μου ψηφοφόρο. Σε αγαπώ τόσο, η μαμά». 

Η Sarah Jessica Parker έχει κρατήσει τα παιδιά της μακριά από το προσκήνιο και σπάνια μοιράζεται φωτογραφίες της οικογένειάς της, συμπεριλαμβανομένων των στιγμών της με τον Broderick, 58 ετών. Ωστόσο, η Parker μοιράστηκε την αγάπη για τον άντρα της  στο Instagram τον Μάιο προς τιμήν της 23ης επετείου του γάμου τους.

«19 Μαΐου 2020, 23 χρόνια», έγραψε μαζί με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του ζευγαριού. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.