CELEBRITIES

H Κaty Perry μας δείχνει το σώμα της δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της


The Jennettes

29 Οκτωβρίου 2020

H Κaty Perry μας δείχνει το σώμα της δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Όλες οι γυναίκες μετά τη γέννηση των παιδιών τους, βλέπουν το σώμα τους να αλλάζει και φυσικά ανάμεσά τους, είναι και πολλές διάσημες stars. Μία από αυτές, είναι η Katy Perry που πρόσφατα έγινε μητέρα, και η αλήθεια είναι ότι είναι η πιο γλυκιά μαμά. Η ίδια έχει αποδείξει ότι είναι ακομπλεξάριστη και κυκλοφορεί αχτένιστη και άβαφη, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η pop star έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, δύο μήνες πριν, και την περίοδο αυτή περνάει τον χρόνο της με τη δύο μηνών κορούλα της, Daisy. Όλα δείχνουν ότι είναι μια αφοσιωμένη μαμά, που το μόνο που την νοιάζει, είναι ο νέος και τρυφερός της ρόλος.

Ο φωτογραφικός φακός πρόσφατα την εντόπισε ντυμένη με φόρμες και χωρίς ίχνος μακιγιάζ να κάνει τη βόλτα της, και όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, αποτελεί μια ρεαλιστική εικόνα μιας γυναίκας που έχει γεννήσει. Η ίδια δεν αγχώνεται να επανέλθει σύντομα στα κιλά της και απολαμβάνει να φροντίζει το νεογέννητο.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.