Όλες οι φορές που η Αshley Graham ενέπνευσε τις γυναίκες -plus size και μη-

The Jennettes
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

H Ashley Graham γίνεται σήμερα 33 ετών. Δεν είναι τυχαία το πιο ακριβοπληρωμένο plus sized μοντέλο και ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα εν γένει. Η Graham εργάζεται ως μοντέλο από την ηλικία των 12 ετών. Ήταν σε ένα εμπορικό κέντρο με τον πατέρα της όταν ένας άντρας την πλησίασε για να ρωτήσει αν ήθελε να γίνει μοντέλο. Η καριέρα της ξεκίνησε το  2001, και χρειάστηκαν τουλάχιστον 10 χρόνια, κατά τα οποία εμφανιζόταν σε καταλόγους και εφηβικά περιοδικά μέχρι να απογειωθεί η καριέρα της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valentine’s Day....aka treat yourself day!! Wearing this fab @swimsuitsforall suit right before I had Isaac 😍 shop this and other looks from my collection

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Ήταν το 2016, όταν η Graham έκανε το μεγάλο μπαμ με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Sports Illustrated, καθιστώντας την το πρώτο μοντέλο μεγέθους 16 που εμφανίστηκε ποτέ στο εξώφυλλο του διάσημου περιοδικού. Έκτοτε, η Graham έχει εμφανιστεί στα runway shows των μεγαλύτερων οίκων μόδας, ενισχύοντας το status της ως πρωτοπόρος του body inclusivity σε κάθε εμφάνιση.

To μοντέλο με το υπέροχο πρόσωπο και τις θηλυκές καμπύλες έχει κυκλοφορήσει τις δικές της γραμμές ρούχων αλλά και μαγιό που γνώρισαν τεράστια επιτυχία. Η Αshley έχει το δικό της podcast, με τίτλο Pretty Big Deal και το 2017, έγραψε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο Α New Model: What Confidence, Beauty, and Power Really Look Like και εμφανίστηκε ως κριτής στο Next Top Model της Αμερικής.

Η Αshley Graham εμπνέει με την αυτοπεποίθηση και την ομορφιά της αμέτρητες γυναίκες ανά τον κόσμο να είναι ο εαυτός τους. Όχι, μόνο είναι η ιέρεια του κινήματος του body positivity που ενθαρρύνει τις γυναίκες με καμπύλες. Με τον ακομπλεξάριστο χαρακτήρα της, που δεν διστάζει να τσαλακωθεί, προτρέπει όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως size και σωματότυπο να αισθάνονται καλά με το σώμα και την εικόνα τους.

Πρόσφατα έγινε μητέρα και φυσικά μοιράστηκε την εμπειρία της εγκυμοσύνης της αλλά και το νέο της σώμα με τους εκατομμύρια θαυμαστές της στο Instagram. Kατα τη διάρκεια  των τελευταίων μηνών είδαμε το κορμί της πολλές φορές, γυμνό καθώς μας "ξεναγούσε" στις νέες τις καμπύλες και στέλνοντας τα πιο θετικά και όμορφα μηνύματα.

 

Για όλους τoυς παραπάνω λόγους αλλά και για το πάντα ενημερωμένο και κομψό στιλ της, την αγαπάμε ιδιαίτερα.

 Δείτε τις πιο stylish εμφανίσεις της.