CELEBRITIES

Vincent Cassel -Tina Kunakey: To ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και απολαμβάνει τις διακοπές του στo Rio de Janeiro


The Jennettes

29 Οκτωβρίου 2020

Vincent Cassel -Tina Kunakey: To ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και απολαμβάνει τις διακοπές του στo Rio de Janeiro

O διάσημος ηθοποιός Vincent Cassel, πρώην σύζυγος της Monica Bellucci, φαίνεται ότι περνάει καλύτερα από ποτέ αφού έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της όμορφης, Tina Kunakey. Πλέον, οι δυο τους έχουν γίνει γονείς και, όπως δηλώνουν, η ζωή τους έχει γίνει καλύτερη με την κορούλα τους, Amazonie.

Ο 52χρονος Vincent το 2018 παντρεύτηκε την Tina Kunakey και τον Απρίλιο του 2019 κράτησαν στην αγκαλιά τους την Amazonie, που το όνομά της είναι εμπνευσμένο από τον Αμαζόνιο. Όπως φαίνεται, ο ίδιος ήθελε να ξαναγίνει πατέρας και όταν έγινε, η χαρά του ήταν τεράστια και μοιράστηκε το ευχάριστο γεγονός στα social media.

Πρόσφατα, το top model ανέβασε μια φωτογραφία με τους δυο τους να ποζάρουν σε μια παραλία στο Rio de Janeiro και η εικόνα μιλάει από μόνη της. Χαλαροί και ευδιάθετοι απολαμβάνουν τη θάλασσα και τον ήλιο και φαίνονται πολύ ερωτευμένοι στις διακοπές τους στη Βραζιλία. 

jenny.gr

jenny.gr

5 ζευγάρια των 90s που δεν θέλαμε να χωρίσουν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.