CELEBRITIES

H Julia Roberts γίνεται 53 και γιορτάζει ψηφίζοντας αλά Notting Hill


The Jennettes

30 Οκτωβρίου 2020

H Julia Roberts γίνεται 53 και γιορτάζει ψηφίζοντας αλά Notting Hill

Η Julia Roberts χρησιμοποιεί τα γενέθλιά της και μία από τις πιο εμβληματικές ταινίες της για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ψηφίσουν στις εκλογές του 2020. Για τα 53α γενέθλια της, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της, που φοράει μπλουζάκι: "Είμαι ψηφοφόρος" δίπλα στη λεζάντα "Είμαι ψηφοφόρος! Βεβαιωθείτε ότι είστε κι εσείς!"

Την προηγούμενη μέρα δημοσίευσε μια αναθεωρημένη εκδοχή της διάσημης ατάκας της στον Hugh Grant από το ρομαντικό δράμα "Notting Hill". "Είμαι απλώς ένα κορίτσι που στέκεται μπροστά από ένα αγόρι που του ζητά να ψηφίσει. Ψηφίστε. Απομένει 1 εβδομάδα !!", έγραψε η star. H ηθοποιός παραμένει λαμπερή και όμορφη στα 53 της χρόνια, με το ίδιο iconic χαμόγελο που έχει γράψει ιστορία.

Δείχνει υπέροχη ακόμα και με τα γυαλιά οράσεως της, και φορώντας το πιο απλό μπλουζάκι ενώ παροτρύνει τους πολίτες να ψηφίσουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.