CELEBRITIES

O αδερφός της πριγκίπισσας Diana ανέβασε μια σπάνια παιδική τους φωτογραφία για να δείξει πόσο του λείπει


The Jennettes

9 Νοεμβρίου 2020

O αδερφός της πριγκίπισσας Diana ανέβασε μια σπάνια παιδική τους φωτογραφία για να δείξει πόσο του λείπει

Η Lady Diana έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της τόσο με την προσωπικότητά της όσο και με το ξεχωριστό της έργο. Σκοτώθηκε πριν από 23 χρόνια σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, αλλά μέχρι και σήμερα θέλουμε να μαθαίνουμε για άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Είναι η αγαπημένη Πριγκίπισσα όλων, αφού τόλμησε πράγματα που καμία άλλη προηγουμένως δεν είχε κάνει, και μάλιστα θα συνεχίζει να προκαλεί το ενδιαφέρον με την ιστορία της ζωής της. Ο Charles Spencer, ο αδερφός της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, ανέβασε μία παιδική φωτογραφία, η οποία κάνει τον γύρο του internet αφού δείχνει τους δυο τους να ποζάρουν, και όπως ήταν φυσικό οι fans ενθουσιάστηκαν.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε το καλοκαίρι του 1967. Τα δύο αδέρφια ήταν κατάξανθα και ποζάρουν χαμογελαστά. Τα σχόλια ήταν αμέτρητα και ο αδερφός της θέλησε να δείξει πόσο του λείπει με αυτόν τον τρυφερό τρόπο.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.