ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Jennifer Lopez μόλις υιοθέτησε ένα χτένισμα από τα 90's που είναι η τελευταία hot τάση


Ελένη Τσούτση

9 Νοεμβρίου 2020

Η Jennifer Lopez μόλις υιοθέτησε ένα χτένισμα από τα 90's που είναι η τελευταία hot τάση

Μπορεί το δεύτερο lockdown να είναι γεγονός, αλλά συνεχίζουμε να αντλούμε έμπνευση από τις αγαπημένες μας stars. Με αυτά τα θέματα θα αλλάξει η διάθεσή μας και θα αισθανθούμε πιο όμορφα, και γιατί όχι, τώρα που έχουμε περισσότερο χρόνο, να πειραματιστούμε τόσο με το μακιγιάζ μας όσο και τα μαλλιά μας.

Η Jennifer Lopez λοιπόν, που είναι το απόλυτο hair icon μάς έκανε να θέλουμε τα μαλλιά μας με μπούκλες. Ο προσωπικός της hairstylist, Chris Appleton, της επιμελήθηκε ένα από τα τελευταία της χτενίσματα, εμπνευσμένο από τα 90’s και το αποτέλεσμα ήταν ζηλευτό. Ο hairstylist δημοσίευσε μια φωτογραφία της, στην οποία η star ποζάρει με ένα stylish  χτένισμα, που μας θυμίζει μεγάλη star της δεκαετίας. 

Τα μαλλιά της, όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, είναι κυματιστά και έχουν πολύ όγκο ενώ η χωρίστρα της είναι στο πλάι και δίνει ένα διαφορετικό ύφος στο χτένισμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Think I’m going to do a jlo inspired curly hair tutorial for my next utube 💫

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Δείτε ακόμη:

 

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.