CELEBRITIES

Το τρυφερό post της Michelle Pfeiffer για τα 27 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, David E. Kelley


The Jennettes

15 Νοεμβρίου 2020

Το τρυφερό post της Michelle Pfeiffer για τα 27 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, David E. Kelley

Την Παρασκευή, η αγαπημένη ηθοποιός Michelle Pfeiffer έκλεισε 27 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, David E. Kelley και γιόρτασε το ιδιαίτερο γεγονός με ένα τρυφερό post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η 62χρονη star δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από το κοινό της παρελθόν με τον Kelley, προκαλώντας συγκίνηση και θαυμασμό στους θαυμαστές της. 

Όπως έγραψε η ίδια στη λεζάντα της δημοσίευσης, "Ο ένας και μοναδικός μου άντρας εδώ και 27 χρόνια. Ευτυχισμένη επέτειο να έχουμε, αγάπη μου". Φυσικά, η ανάρτηση συγκέντρωσε αμέτρητα σχόλια και likes ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που ύμνησαν με τα πιο όμορφα λόγια τον έρωτα του διάσημου ζευγαριού που σε λίγο θα μετράει μια 30ετία!

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1993 ενώ τον ίδιο χρόνο και μάλιστα, λίγο πριν γνωρίσει τον άντρα της, η Pfeiffer είχε προχωρήσει στην υιοθεσία της κόρης της, Claudia Rose. Έναν χρόνο αργότερα απέκτησε τον βιολογικό της γιο, John Henry, καρπό του έρωτα της με τον David Kelley. Η ηθοποιός έχει δηλώσει μάλιστα, σε συνέντευξή της, πως δεν ένιωσε ποτέ καμία διαφορά στον τρόπο που αγαπά τα δύο της παιδιά και πως η υιοθεσία ήταν για εκείνη ένα όνειρο που είχε από έφηβη.

Σύμφωνα με παλαιότερη δήλωση της ηθοποιού, όταν ήρθε στη ζωή της ο David, αφοσιώθηκαν στον ρόλο τους ως γονείς βάσει των συγκυριών, και αυτό ήταν κάτι που τους ένωσε περισσότερο, βάζοντας γερά θεμέλια στη σχέση τους. "Ήταν μια καλή απόδειξη σχετικά με το τι άνθρωπος ήταν, αλλά και μια καλή αφορμή για να καταλάβουμε ότι καμιά φορά ο καλύτερος τρόπος για να γίνονται κάποια πράγματα, δεν είναι πάντα ο παραδοσιακός". Πέρσι, η Pfeiffer είχε γιορτάσει την επέτειο του γάμου τους με μια ακόμη τρυφερή φωτογραφία. 

Όπως είχε γράψει τότε, θεωρεί τον εαυτό της τυχερό που έχει έναν τέτοιο σύζυγο ενώ τον είχε χαρακτηρίσει ως "έρωτα της ζωής της". Όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας, "Εδώ και 26 χρόνια, είμαι το πιο τυχερό κορίτσι"! Το μυστικό του έρωτά της, το οποίο έχει μοιραστεί με το κοινό τα τελευταία χρόνια, είναι ότι σέβεται και δεν θεώρησε ποτέ δεδομένο τον σύντροφό της!

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.