CELEBRITIES

Η σπάνια φωτογραφία της Gwyneth Paltrow με τα παιδιά της για την Ημέρα των Ευχαριστιών


The Jennettes

27 Νοεμβρίου 2020

Η σπάνια φωτογραφία της Gwyneth Paltrow με τα παιδιά της για την Ημέρα των Ευχαριστιών

Η Gwyneth Paltrow δεν συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες με τα παιδιά της, αλλά φυσικά όταν το κάνει, ενθουσιάζει τους θαυμαστές της. Με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών, η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την 16χρονη Apple και τον 14χρονο Moses.

Η πρωταγωνίστρια των Avengers επισκέφθηκε με αφορμή την ημέρα του Thanksgiving, τον τάφο του πατέρα της καθώς στις 26 Νοεμβρίου θα ήταν τα 77α γενέθλια του Bruce Paltrow. Οι δύο έφηβοι σπάνια φιγουράρουν στα social media, όμως η ηθοποιός ανέβασε τη φωτογραφία για να τιμήσει τον παππού των παιδιών και τη μνήμη του. Η ίδια έχει αποκτήσει τα δύο παιδιά της με τον Chris Martin, τα οποία μπορούμε να δούμε στο συγκινητικό post όσο οι τρεις τους κάθονται κάτω από ένα δέντρο. 

Η 48χρονη ηθοποιός συνόδευσε τη φωτογραφία με την εξής λεζάντα: "Τη φετινή 26η Νοεμβρίου, επισκέφθηκα το κοιμητήριο όπου αναπαύεται ο πατέρας μου με τους δύο έρωτες της ζωής μου αφού αυτή τη τη φορά, η Ημέρα των Ευχαριστιών συνέπεσε με τα γενέθλια του πατέρα μου. Happy Thanksgiving. H ζωή έχει απίστευτα σκαμπανεβάσματα. Ίσως τέχνη είναι όταν το νιώθουμε την ίδια στιγμή όλοι". 

Η φωτογραφία συγκέντρωσε πολλά σχόλια και likes ενώ όλοι εστίασαν στο απίστευτο δέσιμο που φαίνεται πως έχει η Gwyneth Paltrow με τα δύο παιδιά της. 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.