CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry μιλάει για την πανδημία και καθηλώνει: «Είναι σαν η Μητέρα Φύση να μας έστειλε στα δωμάτιά μας εξαιτίας της κακής μας συμπεριφοράς»


The Jennettes

5 Δεκεμβρίου 2020

Ο πρίγκιπας Harry μιλάει για την πανδημία και καθηλώνει: «Είναι σαν η Μητέρα Φύση να μας έστειλε στα δωμάτιά μας εξαιτίας της κακής μας συμπεριφοράς»

Η εισβολή της πανδημίας στη ζωή μας, όπως και η ραγδαία εξάπλωσή της, έχει γεννήσει διάφορες απόψεις ειδικών και μη, σχετικά με τις κυριότερες αιτίες που την προκάλεσαν. Πριν λίγες ημέρες, ο πρίγκιπας Harry έδωσε μια σχετική συνέντευξη στην πλατφόρμα που είναι αφιερωμένη στα περιβαλλοντικά ντοκιμαντέρ, γνωστή ως WaterBear. 

O Δούκας του Sussex τόνισε πως η αρχή της πανδημίας έχει εξήγηση και τη διατυπώνει με ευκρίνεια παρακάτω: «Κάποιος μου είπε στην αρχή της πανδημίας πως είναι σαν η Μητέρα Φύση να μας έστειλε στα δωμάτιά μας εξαιτίας της κακής μας συμπεριφοράς για να σκεφτούμε τι έχουμε κάνει». Ουσιαστικά, στο σημείο που στέκεται ιδιαίτερα ο πρίγκιπας Harry είναι ότι η πανδημία λειτουργεί ως προειδοποίηση για τα λάθη και την άδικη συμπεριφορά μας προς τη φύση. 

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο ίδιος, «Η πανδημία μου υπενθύμισε πόσο συνδεδεμένοι είμαστε όλοι μεταξύ μας, όχι μόνο ως άνθρωποι αλλά και μέσω της φύσης. Παίρνουμε τόσα πολλά από αυτή και σπανίως δίνουμε τόσα πίσω. Μάλιστα, προσθέτει: «Κάθε σταγόνα βροχής που πέφτει από τον ουρανό ανακουφίζει το διψασμένο χώμα. Τι θα γινόταν αν καθένας από εμάς ήταν μια σταγόνα βροχής και αν καθένας από εμάς νοιαζόταν;».  

Ο Harry στάθηκε μάλιστα, στο γεγονός πως όλοι οι άνθρωποι θεωρήσαμε αυτονόητα και δεδομένα κάποια πράγματα, όπως τις φυσικές πηγές του πλανήτη. Όπως λέει χαρακτηριστικά η φύση είναι η πηγή της ζωής μας και «η πανδημία είναι η τιμωρία που τα έχουμε βάλει με τη Φύση». Τα λόγια του Δούκα είναι, αναμφίβολα, τροφή για σκέψη για όλους μας. 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.