CELEBRITIES

O George Clooney μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκαλώντας ανησυχία στους θαυμαστές του


The Jennettes

10 Δεκεμβρίου 2020

O George Clooney μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκαλώντας ανησυχία στους θαυμαστές του

O George Clooney μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ενώ κρίθηκε απαραίτητο από τους γιατρούς να τον υποβάλλουν σε αγωγή καθώς διαγνώστηκε με παγκρεατίτιδα. Ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood αναγκάστηκε να χάσει πολλά κιλά για τις ανάγκες της νέας του ταινίας "The Midnight Sky".

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα μάλιστα, ο George Clooney έχασε περίπου 13 κιλά και όπως φαίνεται, η εξαντλητική δίαιτα είχε κόστος την υγεία του. Στο νέο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, ο star υποδύεται τον ρόλο ενός αστρονόμου που επιχειρεί να προειδοποιήσει τους αστροναύτες ότι έρχεται η καταστροφή στον πλανήτη μας. 

Ο διάσημος ηθοποιός θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες καθώς πρέπει να παρακολουθείται από τους γιατρούς προκειμένου να ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του. Σύμφωνα μάλιστα, με όσα δήλωσε σε συνέντευξή του: «Θα χρειαστώ μερικές εβδομάδες για να γίνω καλύτερα και ως σκηνοθέτης δεν είναι τόσο εύκολο γιατί χρειάζομαι ενέργεια. Νομίζω ότι προσπάθησα πολύ σκληρά να χάσω το βάρος γρήγορα και μάλλον δεν φρόντιζα τον εαυτό μου».

O ηθοποιός επίσης πρόσφατα, έκανε μια δήλωση που φυσικά κανείς δεν περίμενε αφού αποκάλυψε ότι ούτε πηγαίνει στο κομμωτήριο, ούτε έχει προσωπικό κομμωτή. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Κουρεύω τα μαλλιά μου εδώ και 25 χρόνια. Τα μαλλιά μου είναι σαν άχυρο, οπότε είναι εύκολο να τα κουρέψω, δε μπορώ να κάνω πολλά λάθη». Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι για το κούρεμά του χρησιμοποιεί Flowbee, μία συσκευή κουρέματος που θυμίζει ηλεκτρική σκούπα και που λανσαρίστηκε τη δεκαετία του ’80.

«Το κούρεμά μου διαρκεί κυριολεκτικά δύο λεπτά», όπως έχει δηλώσει ο ίδιος. Η αλήθεια είναι ότι δεν φανταζόμασταν ότι ένας από τους μεγαλύτερους stars θα απολάμβανε να κουρεύεται μόνος του και θα απαρνιόταν τη φροντίδα ενός hair expert.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.