CELEBRITIES

H throwback φωτογραφία της Michelle Pfeiffer από τις πρώτες στιγμές που βίωσε τη μητρότητα


The Jennettes

11 Δεκεμβρίου 2020

H throwback φωτογραφία της Michelle Pfeiffer από τις πρώτες στιγμές που βίωσε τη μητρότητα

H Michelle Pfeiffer αποδεικνύει με κάθε της λήψη όλους τους λόγους που δεν λείπει ποτέ από τη λίστα με τις πιο όμορφες και γοητευτικές stars. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η διάσημη ηθοποιός θα παραμένει αιώνια κομψή και φρέσκια, ενώ έχει καταφέρει να είναι μία από τις πιο διακεκριμένες stars του Hollywood.

Η Pfeiffer φαίνεται πως έχει νοσταλγική διάθεση αυτές τις ημέρες αν κρίνουμε από το post που ανέβασε πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς αποτελεί στιγμιότυπο από τις πρώτες στιγμές της ως μητέρα. Φανερά εξαντλημένη, η 62χρονη Αμερικανίδα star κρατάει στην αγκαλιά της ένα από τα δύο παιδιά της.

Μπορεί η ηθοποιός να είναι άβαφη αλλά η ευτυχία σκιαγραφείται και διακρίνεται στη λήψη παρά την κούραση στο πρόσωπό της από τις εξαντλητικές υποχρεώσεις του νέου της ρόλου. Όπως γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της τρυφερής και νοσταλγικής φωτογραφίας, «Πολύ καιρό πίσω. Ευχάριστη εξάντληση».

Η Michelle Pfeiffer είναι παντρεμένη από το 1993 με τον David E. Kelley ενώ έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον John Henry και την Claudia Rose. Πρόσφατα, η star αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή που δεν περιμέναμε αφού από ξανθιά έγινε κοκκινομάλλα. Η αλλαγή αυτή μπορεί να είναι τολμηρή αλλά το νέο της look την κάνει ακόμη και φρέσκια και νέα.

Η ίδια μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με κόκκινα μακριά μαλλιά και φράντζα ενώ είναι πιο stylish και sexy από ποτέ. Το συγκεκριμένο makeover το έκανε για τις ανάγκες του νέου της ρόλου στην ταινία «French Exit», αλλά εμείς θέλουμε να κρατήσει αυτή την απόχρωση αφού της ταιριάζει πολύ. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.