CELEBRITIES

Η Melania Trump επισκέφθηκε παιδιατρικό νοσοκομείο και αφαίρεσε τη μάσκα της για να διαβάσει παραμύθι


The Jennettes

16 Δεκεμβρίου 2020

Η Melania Trump επισκέφθηκε παιδιατρικό νοσοκομείο και αφαίρεσε τη μάσκα της για να διαβάσει παραμύθι

Όπως κάθε χρόνο από τότε που έγινε Πρώτη Κυρία, έτσι και φέτος, η Melania Trump επισκέφθηκε το Children's National Hospital. Κατά την άφιξή της στο παιδιατρικό νοσοκομείο, η Melania φορούσε τη μάσκα της αλλά όταν πήρε θέση κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, προκειμένου να διαβάσει στα παιδιά ένα παραμύθι, η ίδια την αφαίρεσε!

Φυσικά, η ασυνείδητη κίνηση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο κοινό καθώς οι κανονισμοί σε κάθε νοσοκομείο απαιτούν όλοι οι επισκέπτες να φορούν μάσκα. Η χρήση της μάσκας προστασίας φυσικά, δεν έχει εξαιρέσεις και πρέπει όλοι να τη φορούν χωρίς διακρίσεις. 

Η σχετική ανακοίνωση από τον Λευκό Οίκο για την εκδήλωση όριζε μεταξύ άλλων, ότι ήταν περιορισμένος ο αριθμός των ανθρώπων που συμμετείχαν φέτος, όπως και ότι είναι υποχρεωτικό όλοι οι παριστάμενοι να φορούν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του παιδιατρικού νοσοκομείου, Diana Ortiz, «Στην περίπτωση της σημερινής επίσκεψης, η Πρώτη Κυρία αφαίρεσε τη μάσκα της ενώ διάβαζε ένα παραμύθι, αλλά ήταν σε απόσταση μεγαλύτερη των 3,6 μέτρων από τους υπόλοιπους στον μεγάλο προθάλαμο. Όλοι οι άλλοι που βρίσκονταν στον χώρο φορούσαν μάσκα, όπως κι εκείνη κατά τον υπόλοιπο χρόνο της επίσκεψής της εκεί».

Παρά τη σχετική δήλωση της εκπροσώπου του νοσοκομείου, η κίνηση της Melania Trump έχει προκαλέσει ήδη πολλές διαμαρτυρίες για τη μη τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας ιδίως, σε έναν χώρο που φιλοξενεί παιδιά. 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.